Azets Leadership

Azets România

by  Irina Sterpu

October 29, 2019

Azets Leadership

Azets România

by Irina Sterpu

October 29, 2019

Ce înseamnă să fii omul potrivit la job-ul potrivit? Ce șanse de creștere profesională ai? Răspunsul la aceste întrebări îl veti afla de la Anca, Maria, Marberth, Rareș care, de curând, au împlinit 5 ani în companie. Ciprian este colegul care sărbătorește 10 ani de activitate în Azets. În toti acești ani, colegii au făcut fată cu brio tuturor provocărilor pe care le-au avut, iar cea mai mare provocare a fost îmbrătișarea rolului de Team Leader și Group Manager. Mai multe detalii despre experienta de a fi lider descoperiti în rândurile de mai jos:

Manu Anca Ioana – Team Leader Payroll SW

„Acum 5 ani am început la Azets cariera mea profesională. A fost primul job care l-am avut și care mi-a oferit șansa să profesez în domeniul în care am terminat și facultatea.
Am avut posibilitatea să învăt foarte multe lucruri noi, să fiu în echipe cu colegi și team leaderi de la care am avut mult de învătat și în același timp am avut ocazia să vorbesc o limbă străină pe care am încercat să o perfectionez cât am putut de mult. Am devenit team leader în urma șansei oferite de companie tuturor colegilor doritori. După interviul avut, Azets mi-a oferit posibilitatea de a evolua în cariera profesională. Aceasta a fost una dintre cele mai mari bucurii avute de până acum. Sunt team leader de 2 ani, fac ceea ce îmi place, învăt în fiecare zi lucruri noi și am parte în continuare de colegi cu spirit de echipă și muncitori.
Deși lucrez la Azets de 5 ani, continui să vin la locul de muncă cu aceeași plăcere care am avut-o și în prima zi.”

Glăvan Maria Andreea – Team Leader Accounting NO

„Pentru mine, cei 5 ani de Azets au fost plini de provocări care au dus la o cunoaștere și o evolutie atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, ca leader. Au fost 5 ani frumoși și asta datorită oamenilor alături de care am lucrat și de la care am avut de învătat. Aș vrea să le multumesc tuturor celor care au avut răbdarea să mă învete diverse sarcini și nu în ultimul rând să mentionez că sunt mândră de echipele din care am facut parte, echipe cu oameni talentati și implicati în a face o muncă de calitate, dar și din grupul de SME NO pe care îl consider a fi o mare și unită familie. Aștept cu nerăbdare noi provocări pentru că sunt sigură că încă mai am ce învăta.”

Mitru Marberth Mihaela – Team Leader Payroll NO

„În cadrul companiei Azets am dobândit cunoștintele necesare desfășurării procesului de payroll pentru companiile din Norvegia. Implicarea continuă, determinarea și entuziasmul sunt factorii cheie privind dezvoltarea mea profesională. Aștept cu interes viitoarele provocări și sunt sigură că împreună cu echipa le vom face fată cu brio.”

Negulei Rareș Mihai – Team Leader Payroll NO

„Cei 5 ani petrecuti în Azets până acum s-ar putea rezuma în 5 cuvinte: învătare, echipă, provocări, oportunităti și responsabilitate. Învătare de lucruri noi la tot pasul; muncă în echipă și alături de colegi; provocări întâlnite și depășite; oportunităti de dezvoltare și cunoaștere de oameni noi și responsabilitatea necesară îndeplinirii unei munci de calitate.”

Brezoi Ciprian Nicolae – Group Manager Payroll NO

„Pot zice că nu mă gândesc foarte mult la cât timp a trecut, pentru că mă îngrozește faptul că nu mai sunt atât de tânăr pe cât eram atunci când m-am angajat (tânăr absolvent).
Dar atunci când mă gândesc la asta, realizez faptul că în acești 10 ani am învătat foarte multe lucruri, atât pe plan profesional, cât și lucruri care mi-au fost de folos pe plan personal. Cred că aș putea zice că am crescut cu această companie.

*Ca și idee am fost al 12-lea angajat din cadrul companiei, iar acum suntem peste 800.
Aș fi vrut să îti povestesc câteva lucruri despre prima mea zi în companie, dar din păcate îmi amintesc doar că am trecut printr-un training de validare destul de rapid și chiar am intrat „în pâine” din prima zi.

*Pe vremea respectivă Validarea era singurul proiect din Azets România.

Dacă m-ai întreba ce aș face diferit dacă aș avea ocazia să schimb ceva…Aș spune că nimic, toate experientele și întâmplările de până acum m-au ajutat să ajung în punctul în care sunt astăzi.”

 

 

Verifică lista cu posturile disponibile și fii parte din Azets România!

Irina Sterpu

About Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România