Azets Leadership

Blog | Azets România | 29.10.2019

de Irina Sterpu

Ce înseamnă să fii omul potrivit la job-ul potrivit? Ce șanse de creștere profesională ai? Răspunsul la aceste întrebări îl veți afla de la Anca, Maria, Marberth, Rareș care, de curând, au împlinit 5 ani în companie. Ciprian este colegul care sărbătorește 10 ani de activitate în Azets. În toți acești ani, colegii au făcut față cu brio tuturor provocărilor pe care le-au avut, iar cea mai mare provocare a fost îmbrățișarea rolului de Team Leader și Group Manager. Mai multe detalii despre experiența de a fi lider descoperiți în rândurile de mai jos:

Manu Anca Ioana – Team Leader Payroll SW

„Acum 5 ani am început la Azets cariera mea profesională. A fost primul job pe care l-am avut și care mi-a oferit șansa să profesez în domeniul în care am terminat și facultatea.
Am avut posibilitatea să învăț foarte multe lucruri noi, să fiu în echipe cu colegi și team leaderi de la care am avut mult de învățat și în același timp am avut ocazia să vorbesc o limbă străină pe care am încercat să o perfecționez cât am putut de mult. Am devenit team leader în urma șansei oferite de companie tuturor colegilor doritori. După interviul avut, Azets mi-a oferit posibilitatea de a evolua în cariera profesională. Aceasta a fost una dintre cele mai mari bucurii avute de până acum. Sunt team leader de 2 ani, fac ceea ce îmi place, învăț în fiecare zi lucruri noi și am parte în continuare de colegi cu spirit de echipă și muncitori.
Deși lucrez la Azets de 5 ani, continui să vin la locul de muncă cu aceeași plăcere care am avut-o și în prima zi.”

Glăvan Maria Andreea – Team Leader Accounting NO

„Pentru mine, cei 5 ani de Azets au fost plini de provocări care au dus la o cunoaștere și o evoluție atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, ca leader. Au fost 5 ani frumoși și asta datorită oamenilor alături de care am lucrat și de la care am avut de învățat. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au avut răbdarea să mă învețe diverse sarcini și nu în ultimul rând să menționez că sunt mândră de echipele din care am facut parte, echipe cu oameni talentați și implicați în a face o muncă de calitate, dar și din grupul de SME NO pe care îl consider a fi o mare și unită familie. Aștept cu nerăbdare noi provocări pentru că sunt sigură că încă mai am ce învăța.”

Mitru Marberth Mihaela – Team Leader Payroll NO

„În cadrul companiei Azets am dobândit cunoștințele necesare desfășurării procesului de payroll pentru companiile din Norvegia. Implicarea continuă, determinarea și entuziasmul sunt factorii cheie privind dezvoltarea mea profesională. Aștept cu interes viitoarele provocări și sunt sigură că împreună cu echipa le vom face față cu brio.”

Negulei Rareș Mihai – Team Leader Payroll NO

„Cei 5 ani petrecuți în Azets până acum s-ar putea rezuma în 5 cuvinte: învățare, echipă, provocări, oportunități și responsabilitate. Învățare de lucruri noi la tot pasul; muncă în echipă și alături de colegi; provocări întâlnite și depășite; oportunități de dezvoltare și cunoaștere de oameni noi și responsabilitatea necesară îndeplinirii unei munci de calitate.”

Brezoi Ciprian Nicolae – Group Manager Payroll NO

„Pot zice că nu mă gândesc foarte mult la cât timp a trecut, pentru că mă îngrozește faptul că nu mai sunt atât de tânăr pe cât eram atunci când m-am angajat (tânăr absolvent).
Dar atunci când mă gândesc la asta, realizez faptul că în acești 10 ani am învățat foarte multe lucruri, atât pe plan profesional, cât și lucruri care mi-au fost de folos pe plan personal. Cred că aș putea zice că am crescut cu această companie.

*Ca și idee am fost al 12-lea angajat din cadrul companiei, iar acum suntem peste 800.
Aș fi vrut să îți povestesc câteva lucruri despre prima mea zi în companie, dar din păcate îmi amintesc doar că am trecut printr-un training de validare destul de rapid și chiar am intrat „în pâine” din prima zi.

*Pe vremea respectivă Validarea era singurul proiect din Azets România.

Dacă m-ai întreba ce aș face diferit dacă aș avea ocazia să schimb ceva…Aș spune că nimic, toate experiențele și întâmplările de până acum m-au ajutat să ajung în punctul în care sunt astăzi.”

 

5-edited_1M.png

 

Verifică lista cu posturile disponibile și fii parte din Azets România!

post author

Despre Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România