Folosim cookie-uri pentru a vă oferi o experiență mai bună pe site-ul nostru. Intrați aici pentru a afla mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor, inclusiv despre modul în care puteți renunța la ele. 
OK

#Azetsde10 - Un deceniu de succes în România

În 2018 sărbătorim 10 ani de la deschiderea primului birou în România. Anul aniversar ne găsește cu puncte de lucru în patru orașe și o frumoasă cifră de aproape 700 de angajati.  

 
 
 
Sărbătorim 10 ani de prezentă în România. Un deceniu de activitate în care ne-am dezvoltat în patru orașe, am crescut semnificativ numărul de angajati și ne-am implicat în numeroase proiecte comunitare, educationale, culturale și sportive.

Dedicare, responsabilitate, precizie și inovatie. Sunt valorile care au asigurat succesul companiei Azets!

Povestea Azets România

De la Visma Services la Azets
Am început activitatea în 2008 - ca Visma Services - nume sub care am functionat până la finalul anului 2016, când divizia BPO a trecut de la Visma la CogitalGroup. Această schimbare a prilejuit un amplu proces de rebranduire, devenind Azets.
Un nume nou, dar cu o istorie bogată, Azets a continuat să ofere aceleași servicii de calitate clientilor săi. 
Birouri în patru orașe din România
Am deschis primul birou din tară în anul 2008, la Sibiu, unde functionează sediul central al companiei. Pașii următori s-au înscris pe linia de dezvoltare firească a companiei. Odată cu trecerea anilor ne-am extins serviciile, am crescut substantial ca număr de angajati și ne-am dezvoltat în alte trei orașe. 
În ultimii ani, Azets a deschis birouri și în Alba-Iulia, Timișoara și Brașov.

De la 3 la 700 de angajati

Când am pornit la drum, eram doar trei angajati. Am crescut treptat și am ajuns, la finalul anului 2014, la 200 de salariati. Dezvoltarea companiei a mers într-o directie potrivită și numărul angajatilor a continuat să crească într-un ritm accelerat. Dacă la începutul lui 2017 sărbătoream frumoasa cifră de 500 de angajati, primăvara anului aniversar ne găsește și mai multi.

Azets are aproape 700 de angajati în România, în departamentele de Contabilitate, Salarizare, Validare, IT și R&D, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Și să ne motiveze să continuăm planurile de dezvoltare cu aceeași determinare, curaj și dorintă de a crește și a oferi atât servicii de înaltă calitate clientilor Azets, cât și conditii de muncă excelente angajatilor noștri.  

2018 ne găsește într-o continuă extindere, în toate locatiile din tară, și cu planuri mari privind anul aniversar.

Sărbătorim 10 ani de activitate în România!

Un deceniu de succes, care va fi marcat printr-o campanie aniversară ce se va întinde pe parcursul întregului an: #Azetsde10.