#Azetsde10 - Un deceniu de succes în România

 
În 2018 am sărbătorit 10 ani de prezentă în România. Un deceniu de activitate în care ne-am dezvoltat în patru orașe, am crescut semnificativ numărul de angajati și ne-am implicat în numeroase proiecte comunitare, educationale, culturale și sportive.

Dedicare, responsabilitate, precizie și inovatie. Sunt valorile care au asigurat succesul companiei Azets!

Povestea Azets România

De la Visma Services la Azets
Am început activitatea în 2008 - ca Visma Services - nume sub care am functionat până la finalul anului 2016, când divizia BPO a trecut de la Visma la CogitalGroup. Această schimbare a prilejuit un amplu proces de rebranduire, devenind Azets.
Un nume nou, dar cu o istorie bogată, Azets a continuat să ofere aceleași servicii de calitate clientilor săi. 
Birouri în patru orașe din România
Am deschis primul birou din tară în anul 2008, la Sibiu, unde functionează sediul central al companiei. Pașii următori s-au înscris pe linia de dezvoltare firească a companiei. Odată cu trecerea anilor ne-am extins serviciile, am crescut substantial ca număr de angajati și ne-am dezvoltat în alte trei orașe. 
În ultimii ani, Azets a deschis birouri și în Alba-Iulia, Timișoara și Brașov.

De la 3 la 700 de angajati

Când am pornit la drum, eram doar trei angajati. Am crescut treptat și am ajuns, la finalul anului 2014, la 200 de salariati. Dezvoltarea companiei a mers într-o directie potrivită și numărul angajatilor a continuat să crească într-un ritm accelerat. Dacă la începutul lui 2017 sărbătoream frumoasa cifră de 500 de angajati, primăvara anului aniversar ne-a găsit și mai multi.

Azets a depășit cifra de 700 de angajati în România, în departamentele de Contabilitate, Salarizare, Validare, IT și R&D, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Și să ne motiveze să continuăm planurile de dezvoltare cu aceeași determinare, curaj și dorintă de a crește și a oferi atât servicii de înaltă calitate clientilor Azets, cât și conditii de muncă excelente angajatilor noștri.  

 

 

„Compania a intrat pe piata din România în anul 2008 și a pornit la drum cu doar trei angajati. Am crescut foarte mult începând din 2013, când eram 32 de angajati  și am ajuns, iată, la o cifră frumoasă de 700 de angajati. Suntem o companie mare, ne-am extins în patru orașe din România și avem planuri mari privind viitorul, astfel că oferim în continuare oportunităti de angajare în toate sediile noastre. Ne implicăm cât de mult putem în proiecte comunitare, sociale, educationale și sportive”, spune Alina Burja, managing director Azets România.

Azets sărbătorește 10 ani în România și o cifră de 700 de angajati

 

 

În anul în care împlinește un deceniu de activitate în România, Azets a ajuns la cifra de 700 de salariati și continuă angajările în toate cele patru orașe din tară în care s-a extins.

Citește mai multe despre aniversarea Azets, atingerea cifrei de 700 de angajati și planurile de viitor ale companiei. 

Citește aici! 

În 2018 am sărbătorit 10 ani de activitate în România!

Un deceniu de succes care a fost marcat printr-o campanie aniversară ce s-a întins pe parcursul întregului an: #Azetsde10.

„Sloganul nostru, #Azetsde10, anuntă că suntem o companie cu o istorie de 10 ani în România, o companie care încearcă să facă lucruri de 10 și, nu în ultimul rând, o companie care se va implica în cel putin 10 evenimente pe parcursul acestui an aniversar” - Alina Burja, managing director Azets România.