Parteneri AIMFF de 6 ani consecutivi

Blog | Azets România | Proiecte Azets | 26.08.2022

de Irina Sterpu

A zecea ediție a „Alba Iulia Music & Film Festival” (AIMFF), a șasea participare consecutivă a companiei Azets, trei zile de muzică bună și oameni aleși. Asta a însemnat și continuă să însemne AIMFF de 10 ani încoace. 

Prin astfel de evenimente Azets încurajează dezvoltarea culturală a comunității, motiv pentru care suntem în parteneriat cu festivalul de peste 6 ani. 

Fiind o ediție specială, am planificat mai multe activități distractive pentru participanții de toate vârstele. Din dorința de a le oferi albaiulienilor momente de neuitat alături de noi în cadrul festivalului, ne-am decis să reinventăm jocuri renumite precum Darts, Frisbee, Ștafeta și ghicitori moderne, punând la încercare atât îndemânarea, cât și creativitatea acestora.

 

IMG-20220819-WA0071.jpg

IMG20220819200832.jpg

 

Muzică și filme au fost din belșug, cât și spectacole și street art performance-uri. „Magic Puppet”, „Statuile vivante”, „Bubble Airship” și „Experimente științifice” i-au bucurat pe copiii prezenți în cetate. 

Următoarele două zile ne-am ”luptat” puțin cu ploaia, dar am reușit să împărțim kit-urile Azets și baloanele copiilor care au ajuns în cetate. 

Participăm cu drag la fiecare ediție, ne dedicăm trup și suflet și ne bucurăm de acest parteneriat de lungă durată.

Mulțumim pentru ajutor tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, pentru timpul dedicat și experiența de neuitat! 

 

IMG-20220819-WA0015.jpg

Abia așteptăm următoarea ediție! Voi?

post author

Despre Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România