Validare Azets Romania
 
 
 

Validare

Oferim oportunităti de angajare în departamentul nostru de Validare. Te așteptăm la Azets!

Posturi disponibile

 

Departamentul de Validare

În cadrul grupului Validare își desfășoară activitatea peste 100 de angajati, care se ocupă cu validarea facturilor pentru clientii Azets din tarile nordice.

Astfel, angajatii din departamentul de Validare lucrează cu validarea de informatii transmise de la centrele de scanare din tările nordice, precum și cu alte operatiuni zilnice legate de aceste activităti.

 

Ce căutăm?

Pentru posturile de functionar administrativ/operator validare facturi căutăm studenti în an terminal sau absolventi de studii superioare (Economie, Calculatoare sau similar). Una dintre cerintele de bază este experienta de operare în Microsoft Office, dar și experienta în activităti similare reprezintă un plus (operare date alfanumerice, procesare texte). Programul de lucru este de 8h/zi plus pauza de masă de jumătate de oră (8-16:30 / 10-18:30). 

Operator validare Azets

Competente profesionale

  • atentie la detalii, precizie
  • autodisciplină
  • spirit de echipă
  • disponibilitate 8 ore/zi

Caracteristici personale

  • motivare și energie
  • dorinta de a învăta
  • capacitatea de a respecta termenele
  • capacitatea de a lucra într-un mediu international

Pentru a lucra la Azets trebuie să te identifici cu valorile noastre fundamentale:

angajati

Success for our people

global

Success for our clients

positive chart

Success for our business

Validare Azets

Aplică pentru postul de Functionar Administrativ

La Azets vei putea progresa într-un mediu dinamic și modern, alături de colegi care îmbină entuziasmul cu tehnicile de lucru avansate. Oferim șanse reale de dezvoltare și o serie de beneficii extrasalariale. În plus, cafeaua este întotdeauna din partea casei!

Dacă vrei să lucrezi alături de o echipă tânără și ambitioasă, trimite CV-ul tău la adresa recrutare@azets.com cu specificatia „Validare” sau poti aplica accesând butonul de mai jos:

Aplică aici