Azets Alba Iulia

Peste 150 de contabili, consultanti salarizare și validare lucrează în sediile Azets din Alba Iulia.

 

Cel de-al doilea sediu Azets în România se deschidea în februarie 2015 la Alba Iulia. Dacă pe atunci firma pornea la drum cu doar 7 oameni, în prezent numărul angajatilor a ajuns la 140. Și va continua să crească, obiectivul pentru Alba Iulia fiind de 200 de salariati. 

Alina Burja, managing director Azets: „Am găsit în Alba personal calificat”

Dacă la început proiectul din Alba Iulia pornea la drum cu doar 7 oameni, în prezent 140 de angajati lucrează la cele două sedii din oraș. 

Citește tot articolul!

Odată cu creșterea numărului de angajati am realizat că avem nevoie de mai mult spatiu. Astfel, în 2016 am închiriat un nou spatiu de birouri, în blocul de sticlă din apropierea autogării.

 Angajatii din Alba Iulia își desfășoară activitatea în sediul din Piata Iuliu Maniu nr. 1 și în cel de pe Bulevardul Ferdinand nr. 71, în cadrul departamentelor de Contabilitate, Salarizare și Validare. 

sedii Azets Alba Iulia

„Initial, am deschis un punct de lucru cu intentia de a avea între 80 și 100 de angajati, însă între timp lucrurile au mers bine și ne-am extins” – Alina Burja, managing director Azets România.  

oportunitati in Azets

Oportunităti pentru o carieră în Azets

În Azets, investim în mod constant în angajati, oferind șanse reale de dezvoltare. Pe lângă training-urile oferite în cadrul companiei și posibilitătile de specializare într-o tară nordică, oferim și programe de internship pentru studenti. Avem o colaborare strânsă cu Universitatea „1 Decembrie” Alba-Iulia, fiind parteneri în numeroase proiecte. 

Angajatii Azets au parte de evaluări permanente și de numeroase beneficii extra-salariale, precum asigurări private de sănătate, de pensie, abonamente la săli de sport sau participări la diverse evenimente.

Pentru angajati se organizează team-buildinguri, ieșiri pe echipe și diverse petreceri: de Crăciun, de 8 Martie și de Vară. 

oportunitati  Azets

Din februarie 2015 și până în prezent, Azets s-a implicat în mod constant în viata comunitătii din Alba Iulia. În ultimul an, am sprijinit proiecte importante din oraș, fiind, de exemplu, sponsorul principal al Alba Iulia Music & Film Festival, eveniment cu traditie în oraș.  

Proiectele în care ne-am implicat:

Alba Iulia Music & Film Festival

Alba Iulia City Race

Avem numeroase oportunităti de angajare la birourile Azets din Alba-Iulia. Dacă dorești să îti construiești o carieră în compania noastră și ești interesat de una dintre ofertele noastre, te rugăm să ne trimiti CV-ul tău la adresa recutare@azets.com. 

Suntem prezenti în Alba-Iulia din anul 2015 și ne desfășurăm activitatea în două clădiri de birouri din oraș. Dacă esti interesat de un job în Azets ne găsești la sediul din Piata Iuliu Maniu nr. 1 și la cel de pe Bulevardul Ferdinand nr. 71.