Azets Alba Iulia

Azets Alba Iulia

Peste 270 de contabili, consultanti salarizare și validare lucrează în sediile Azets din Alba Iulia.

Azets a deschis cel de-al doilea sediu din România în februarie 2015 la Alba Iulia. Dacă pe atunci firma pornea la drum cu doar 7 oameni, în prezent numărul angajaților a ajuns la 270. Și va continua să crească, obiectivul pentru Alba Iulia fiind de 300 de salariați. 

Trei locații la Alba Iulia

Odată cu creșterea numărului de angajați am realizat că avem nevoie de mai mult spațiu. Astfel, în 2016 am închiriat un nou spațiu de birouri, în blocul de sticlă din apropierea autogării.

 Angajații din Alba Iulia își desfășoară activitatea în sediul din Piața Iuliu Maniu nr. 1 și în cel de pe Bulevardul Ferdinand nr. 71 și nr. 78 în cadrul departamentelor de Contabilitate, Salarizare și Validare. 

Azets Alba Iulia

„IniIțial, am deschis un punct de lucru cu intenția de a avea între 80 și 100 de angajați, însă între timp lucrurile au mers bine și ne-am extins.”
Alina Burja, managing director Azets România

Alina Burja, managing director Azets: „Am găsit în Alba personal calificat”

Dacă la început proiectul din Alba Iulia pornea la drum cu doar 7 oameni, în prezent 140 de angajați lucrează la cele două sedii din oraș. 

Citește tot articolul!

Oportunitati studenti

Oportunități pentru o carieră în Azets

În Azets, investim în mod constant în angajați, oferind șanse reale de dezvoltare. Pe lângă training-urile oferite în cadrul companiei și posibilitățile de specializare într-o țară nordică, oferim și programe de internship pentru studenți. Totodată, avem o colaborare strânsă cu Universitatea „1 Decembrie” Alba Iulia, fiind parteneri în numeroase proiecte. 

Internship studenți

Angajații Azets au parte de evaluări permanente și de numeroase beneficii extra-salariale, precum asigurări private de sănătate și de pensie, abonamente la săli de sport sau participări la diverse evenimente.

Pentru angajați se organizează team-buildinguri, ieșiri pe echipe și diverse petreceri: de Crăciun, de 8 Martie și de Vară. 

află mai multe despre noi

Oportunitati Azets

Avem numeroase oportunități de angajare la birourile Azets din Alba Iulia. Dacă dorești să îti construiești o carieră în compania noastră, te rugăm să consulți următoarele posturile disponibile:

Posturi disponibile:

Dacă esti interesat de un loc în Azets Alba Iulia ne găsești la sediul din Piața Iuliu Maniu nr. 1 și la cel de pe Bulevardul Ferdinand nr. 71 și nr. 78 ne poți contacta pentru mai multe detalii:

contactează-ne

Din februarie 2015 și până în prezent, Azets s-a implicat în mod constant în viața comunității din Alba Iulia. În ultimul an, am sprijinit proiecte importante din oraș, fiind, de exemplu, sponsorul principal al Alba Iulia Music & Film Festival, eveniment cu tradiție în oraș.  

Proiectele în care ne-am implicat:

Dorești să afli mai multe detalii despre oportunitățile de carieră din Azets Alba Iulia?  

Trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos, iar specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existența dreptului de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsuță confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.

man thinking