Azets Alba Iulia

Peste 150 de contabili, consultanti salarizare și validare lucrează în sediile Azets din Alba Iulia.

 

Azets a deschis cel de-al doilea sediu din România în februarie 2015 la Alba Iulia. Dacă pe atunci firma pornea la drum cu doar 7 oameni, în prezent numărul angajatilor a ajuns la 250. Și va continua să crească, obiectivul pentru Alba Iulia fiind de 300 de salariati. 

Trei locatii la Alba Iulia

Odată cu creșterea numărului de angajati am realizat că avem nevoie de mai mult spatiu. Astfel, în 2016 am închiriat un nou spatiu de birouri, în blocul de sticlă din apropierea autogării.

 Angajatii din Alba Iulia își desfășoară activitatea în sediul din Piata Iuliu Maniu nr. 1 și în cel de pe Bulevardul Ferdinand nr. 71 și nr. 78 în cadrul departamentelor de Contabilitate, Salarizare și Validare. 

Azets Alba Iulia

„Initial, am deschis un punct de lucru cu intentia de a avea între 80 și 100 de angajati, însă între timp lucrurile au mers bine și ne-am extins” – Alina Burja, managing director Azets România.  

Alina Burja, managing director Azets: „Am găsit în Alba personal calificat”

Dacă la început proiectul din Alba Iulia pornea la drum cu doar 7 oameni, în prezent 140 de angajati lucrează la cele două sedii din oraș. 

Citește tot articolul!

Oportunitati studenti

Oportunităti pentru o carieră în Azets

În Azets, investim în mod constant în angajati, oferind șanse reale de dezvoltare. Pe lângă training-urile oferite în cadrul companiei și posibilitătile de specializare într-o tară nordică, oferim și programe de internship pentru studenti. Totodată, avem o colaborare strânsă cu Universitatea „1 Decembrie” Alba-Iulia, fiind parteneri în numeroase proiecte. 

Internship studenti

Angajatii Azets au parte de evaluări permanente și de numeroase beneficii extra-salariale, precum asigurări private de sănătate și de pensie, abonamente la săli de sport sau participări la diverse evenimente.

Pentru angajati se organizează team-buildinguri, ieșiri pe echipe și diverse petreceri: de Crăciun, de 8 Martie și de Vară. 

află mai multe despre noi

Oportunitati Azets
Avem numeroase oportunităti de angajare la birourile Azets din Alba Iulia. Dacă dorești să îti construiești o carieră în compania noastră, te rugăm să consulti următoarele posturile disponibile:

Dacă esti interesat de un loc în Azets Alba Iulia ne găsești la sediul din Piata Iuliu Maniu nr. 1 și la cel de pe Bulevardul Ferdinand nr. 71 și nr. 78 ne poti contacta pentru mai multe detalii:

 

Din februarie 2015 și până în prezent, Azets s-a implicat în mod constant în viata comunitătii din Alba Iulia. În ultimul an, am sprijinit proiecte importante din oraș, fiind, de exemplu, sponsorul principal al Alba Iulia Music & Film Festival, eveniment cu traditie în oraș.  

Proiectele în care ne-am implicat:

Dorești să afli mai multe detalii despre oportunitătile de carieră din Azets Alba Iulia?  

Trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos, iar specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existenta dreptului de a-mi retrage consimtământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsută confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.

man thinking