Azets Sibiu

Azets România are sediul principal la Sibiu unde în prezent lucrează peste 400 de angajati în departamentele de Contabilitate, Salarizare și Validare. Ne găsești la Centru de Afaceri!

Mai multe despre noi!

 

Unde ne găsești?

Mutarea companiei în Centru de Afaceri se leagă de anul 2013. La acel moment, angajatii au fost repartizati în două etaje. Între timp, numărul angajatilor a crescut într-atât încât în prezent ne desfășurăm activitatea în opt etaje din cele două corpuri ale Centrului de Afaceri.

Istoricul companiei: de la Visma Services la Azets

Timp de opt ani am activat pe piata din România sub o altă denumire: Visma Services. Schimbarea s-a produs în decembrie 2016 atunci când, ca urmare a vânzării diviziei Visma BPO, am devenit Azets, parte din CogitalGroup. Serviciile noastre au rămas neschimbate, angajatii noștri dedicati continuând să ofere cele mai bune solutii clientilor Azets.

În Azets România lucrează peste 800 de angajati. Cei mai multi își desfășoară activitatea la Sibiu, iar ceilalti în sediile din Alba Iulia, Timișoara și Brașov. Extinderea nu se oprește aici, scopul companiei fiind de a depăși cifra de 1000 de angajati în următorii ani.  

Azets România

Angajatii Azets

La Azets, investim în mod constant în solutii de ultimă generatie, oferind servicii de top clientilor și șanse reale de dezvoltare angajatilor noștri. Pentru că au șansa să lucreze cu cele mai noi tehnologii din domeniu, angajatii noștri caracterizează Azets ca fiind compania în care primează: inovatia, profesionalismul, respectul și dezvoltarea. 

 

„Am găsit aici o echipă tânără care de-a lungul anilor s-a dezvoltat foarte mult, un mediu de lucru plăcut, oportunitatea de a cunoaște și a colabora cu niște oameni implicati și entuziaști și nu în ultimul rând avantajul de a lucra într-un mediu multi-cultural. Pentru mine, Azets înseamnă respect, profesionalism și dezvoltare” - Adrian Motronea, team leader.

Prin programele noastre de responsabilitate socială, ne implicăm constant în proiectele comunitătilor din care fac parte angajatii noștri. Companie aflată în plină dezvoltare, Azets investește în sport, educatie, cultură și artă în general.

Mai mult, prin parteneriatul pe care l-am legat cu Facultatea de Știinte Economice din cadrul Universitătii „Lucian Blaga” din Sibiu încurajăm tinerii să-și urmeze visurile și să-și construiască o carieră care să facă diferenta. Pentru asta, îi așteptăm la Azets!

Proiecte în care suntem implicati:

 

Cea mai mare firma de servicii contabile in Sibiu

Azets, cea mai mare firmă de servicii contabile din Sibiu

Prezentă pe piata din Sibiu din 2008, dar sub o altă denumire, Azets a crescut accelerat îndeosebi în ultima perioadă devenind cea mai mare companie de servicii de consultantă în afaceri, servicii de contabilitate și salarizare din zonă. Compania cu sediul central la Sibiu și puncte de lucru în alte trei orașe ale României urmărește un plan de creștere și în perioada imediat următoare, numărul preconizat de angajati fiind de 1.000.

Citeste mai mult!

Oferim în continuare numeroase oportunităti de angajare în Sibiu: consultant contabilitate, consultant salarizare, functionar administrativ și consultant IT. Află mai multe despre posturile dipsonibile accesând link-ul de mai jos:
Angajatii Azets lucrează cu tehnologie avansată și beneficiază de conditii de lucru moderne, într-un mediu plăcut și primitor. Dacă vrei să faci și tu parte din echipă, intră aici pentru a lua legătura cu noi:

Dorești să afli mai multe detalii despre oportunitătile de carieră din Azets Sibiu?  

Sună la 0040-369-454-980 sau trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos. Specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existenta dreptului de a-mi retrage consimtământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsută confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.

Contact Azets Sibiu