Azets Sibiu

Azets România are sediul principal la Sibiu unde în prezent lucrează peste 400 de angajati în departamentele de Contabilitate, Salarizare și Validare. Ne găsești la Centrul de Afaceri!

Detalii despre noi!

 
Cunoscută anterior ca Visma Services, compania este prezentă pe piata din România din anul 2008. Sediul principal al Azets este la Sibiu, în Centrul de Afaceri, unde în prezent suntem peste 400 de colegi.
 
Cea mai mare firma de servicii contabile in Sibiu

Azets, cea mai mare firmă de servicii contabile din Sibiu

Prezentă pe piata din Sibiu din 2008, dar sub o altă denumire, Azets a crescut accelerat îndeosebi în ultima perioadă devenind cea mai mare companie de servicii de consultantă în afaceri, servicii de contabilitate și salarizare din zonă. Compania cu sediul central la Sibiu și puncte de lucru în alte trei orașe ale României urmărește un plan de creștere și în perioada imediat următoare, numărul preconizat de angajati fiind de 1.000.

Citeste mai mult

Unde ne găsești?

Mutarea companiei în Centrul de Afaceri se leagă de anul 2013. La acel moment, angajatii au fost repartizati în două etaje. Între timp, numărul angajatilor a crescut într-atât încât în prezent ne desfășurăm activitatea în opt etaje din cele două corpuri ale Centrului de Afaceri.

De la Visma Services la Azets

Timp de opt ani am activat pe piata din România sub o altă denumire: Visma Services. Schimbarea s-a produs în decembrie 2016 atunci când, ca urmare a vânzării diviziei Visma BPO, am devenit Azets, parte din CogitalGroup. Din 2008 am furnizat cu succes servicii de calitate clientilor din regiunea nordică. Serviciile și solutiile noastre au rămas neschimbate, angajatii noștri dedicati continuând să ofere cele mai bune competente.

În Azets România suntem peste 650 de colegi. Cei mai multi își desfășoară activitatea la Sibiu, iar restul în sediile din Alba Iulia, Timișoara și Brașov. Extinderea nu se oprește aici, scopul companiei fiind de a depăși cifra de 1000 de angajati în următorii ani.  

Angajati Azets

Angajatii Azets

La Azets, investim în mod constant în solutii de ultimă generatie, oferind servicii de top clientilor și șanse reale de dezvoltare angajatilor noștri. Pentru că au șansa să lucreze cu cele mai noi tehnologii din domeniu, angajatii noștri caracterizează Azets ca fiind compania în care primează: inovatia, profesionalismul, respectul și dezvoltarea. 

 

„Am găsit aici o echipă tânără care de-a lungul anilor s-a dezvoltat foarte mult, un mediu de lucru plăcut, oportunitatea de a cunoaște și a colabora cu niște oameni implicati și entuziaști și nu în ultimul rând avantajul de a lucra într-un mediu multi-cultural. Pentru mine, Azets înseamnă respect, profesionalism și dezvoltare” - Adrian Motronea, team leader.

Prin programele noastre de responsabilitate socială, ne implicăm constant în proiectele comunitătilor din care fac parte angajatii noștri. Companie aflată în plină dezvoltare, Azets investește în sport, educatie, cultură și artă în general.

Mai mult, prin parteneriatul pe care l-am legat cu Facultatea de Știinte Economice din cadrul Universitătii „Lucian Blaga” din Sibiu încurajăm tinerii să-și urmeze visurile și să-și construiască o carieră care să facă diferenta. Pentru asta, îi așteptăm la Azets!

Proiecte în care suntem implicati:

 

Sustinem educatia

Sponsorizăm echipele de baschet și handbal

 

La Sibiu suntem peste 400 de colegi și oferim în continuare numeroase oportunităti de angajare: consultant contabilitate, consultant salarizare și functionar administrativ. Dacă te potrivești cerintelor, aplică la recrutare@azets.com
Ne desfășurăm activitatea în cele două corpuri ale Centrului de Afaceri din Sibiu. Angajatii Azets lucrează cu tehnologie avansată și beneficiază de conditii de lucru moderne, într-un mediu plăcut și primitor. Dacă te interesează mai multe date de contact, intră aici: