CRM_System
 
 
 

Cercetare și Dezvoltare

Pentru cei pasionați de tehnologie!

posturi disponibile

Departamentul de Cercetare și Dezvoltare

În cadrul departamentului de Cercetare și Dezvoltare își desfășoară activitatea 31 de angajați. Proiectele la care lucrează colegii noștri sunt aplicaţii web din zona de business, contabilitate şi salarizare, dezvoltate pentru clienții din zona scandinavă. Direcţia de dezvoltare este către AI (inteligenţă artificială) şi RPA (automatizarea proceselor prin robotizare). Departamentul pune accent pe utilizarea ultimelor tehnologii în dezvoltarea unor soluții digitale pentru clienți.

Mediul de lucru este unul internaţional datorită echipelor de lucru mixte. Astfel, colegii din Timişoara au ocazia să lucreze împreună cu inginerii software din Norvegia sau Suedia.

Azets are o experiență vastă în cadrul unei selecții largi de soluții software și proiecte de integrare. Folosim această expertiză pentru a dezvolta portalul digital CoZone și software-ul HR de top din Danemarca, EPOS.

Azets este un partener Visma care vinde soluții ERP, atât ca platformă SaaS folosită de client, cât și de consultanții noștri.

CoZone, un portal digital pentru companii, angajați și furnizori

 CoZone este un portal digital dezvoltat de Azets pentru a ușura ziua de lucru a colegilor noștri. Portalul oferă acces la 4 domenii de activitate: salarizare, resurse umane, cont plătibil și contabilitate generală. Este un instrument de raportare și comunicare flexibil. 110.000 de angajați primesc lunar informații despre salariul lor și peste 20 de aplicații de la partenerii externi sunt integrate cu ajutorul acestui portal. 

Citește mai mult

Azets Marketing

Echipa de marketing din cadrul biroului din Timișoara este una dintre cele mai dinamice echipe cu o vastă expertiză în domeniu.

Timișoara, cunoscută ca cel mai avansat centru tehnologic Azets, implică oameni creativi, cu un simț estetic aparte și specialiști în comunicare. Departamentul nu este doar într-o continuă derulare de proiecte corporate implementate alături de colegii scandinavi, dar proiectează și abordări, viziuni noi pentru produsele Azets. Dezvoltarea de proiecte înglobează de la campanii de marketing și strategii până la producție și aplicare propriu-zisă. 

Cu o perspectivă modernă, inovativă, multiculturală și mereu orientați spre dezvoltarea digitală, aducem împreună cu departamentele nordice, campanii și produse de cea mai înaltă calitate.

 

Echipa de marketing oferă expertiză de specialitate în domenii precum:

- Design (grafic, ilustrații, artworks cat și UI, UX);

- User research;

- Web development;

- Product marketing;

- Digital event production;

- Project management;

- Video production.

 

 

Cauți un loc de muncă în domeniul tehnologiei? Și noi căutăm colegi noi pentru sediul din Timișoara!

Iată ce competențe și caracteristici sunt necesare:

Competențe profesionale

  • Studii superioare în informatică sau domenii apropiate
  • Experiență în programare
  • Cunoștințe avansate de limba engleză, oral și scris
  • Orice experiență în domeniu constituie un avantaj

Caracteristici personale

  • Motivare și energie
  • Spirit de echipă
  • Deschidere spre nou și disponibilitatea de a învăța
  • Adaptabilitate și flexibilitate în abordarea situațiilor de lucru

Știi care sunt ultimele noutăți din lumea tehnologie? Curiozitatea și inovația sunt punctele tale forte?  Atunci te așteptăm în echipa Azets! Trimite CV-ul tău pe adresa recrutare@azets.com și aplică pentru job-ul care ți se potrivește cel mai bine.

posturi disponibile