Azets Brașov

Planurile de extindere ale companiei Azets au făcut ca în toamna anului 2017 un nou punct de lucru să fie deschis la Brașov. 

 

Biroul din Brașov este al cincilea pe care Azets îl deschide în România, după cele din Sibiu, Alba Iulia și Timișoara. Echipa din Brașov își desfășoară activitatea în Coresi Business Park, unul dintre cele mai importante proiecte de afaceri din centrul tării. 

       

Dezvoltarea Azets România  

2017, un an prosper pentru Azets România

Anul 2017 a fost unul bun pentru Azets România. Compania și-a trasat clar obiectivele pentru viitorul apropiat, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

După ce în aprilie echipa de IT și-a început activitatea la Timișoara, în septembrie Azets a dat startul și proiectului din Brașov.

Azets

Echipa Azets Brașov activeză la ultimul etaj al Coresi Business Park din Brașov. Primii angajati au început activitatea la jumătatea lunii septembrie, iar pe parcurs li s-au adăugat și alti colegi. Obiectivul companiei este ca în următorii doi ani numărul angajatilor din Brașov să fie de peste 200.

 

Dacă te potrivești cerintelor noastre poti să ne trimiti CV-ul tău la adresa recrutare@azets.com. Mai multe detalii despre o carieră în Azets, aici: 

Echipa Azets Brașov își desfășoară activitatea în Coresi Business Park, pe strada Turnului. Intră aici pentru mai multe date de contact: