top banner image

Azets Brașov

Planurile de extindere ale companiei Azets au făcut ca în toamna anului 2017 un nou punct de lucru să fie deschis la Brașov. 

Primii angajați au început activitatea la jumătatea lunii septembrie, iar pe parcurs li s-au adăugat și alți colegi. Fiind unul dintre proiectele importante ale Azets România, obiectivul este ca în următorii doi ani numărul angajaților din Brașov să fie de peste 200.

 

Dezvoltarea Azets România  

2017, un an prosper pentru Azets România

Un nou punct de lucru la Brașov

Anul 2017 a fost unul bun pentru Azets România. Compania și-a trasat clar obiectivele pentru viitorul apropiat, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

După ce în aprilie echipa de IT și-a început activitatea la Timișoara, la o distantă de doar câteva luni, Azets lua o nouă decizie importantă în privinta extinderii în România. Luna septembrie a marcat deschiderea celui de-al cincilea birou Azets în România, proiectul de la Brașov fiind unul dintre punctele prioritare ale companiei în țară.

Azets Brasov

Sediu Azets Brasșov

Unde ne găsești?

La momentul actual, din cauza pandemiei, echipa din Brașov își desfășoară activitatea în mod remote. 

 

Cu ce ne ocupăm?

Echipa Azets din Brașov oferă servicii de Contabilitate și Salarizare clienților noștri din țările nordice și Marea Britanie. Ești interesat de un loc de muncă în sediul Azets din Brașov? Citește mai multe despre activitatea din departamentele noastre. 

Oportunităti de angajare

Poți aplica direct la post sau ne poți trimite CV-ul tău la adresa recrutare@azets.com.

Carieră în Azets 

Contactează-ne

 Alergăm și ajutăm!

Dacă sportul și responsabilitatea socială te reprezintă, nu ezita să te alături colegilor noștri de la Azets!

Azets îți oferă atât un mediu plăcut de lucru, cât și posibilitatea de a fi implicat direct în dezvoltarea proiectelor din orașul în care trăiești. Astfel reușim să promovăm un stil de viață sănătos, dar și să ajutăm comunitatea.

Colegii din Brașov au participat la:

Dorești să afli mai multe detalii despre oportunitățile de carieră din Azets Brașov?  

Trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos, iar specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existența dreptului de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsuță confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.

Contact Azets Sibiu