Azets Brașov

Planurile de extindere ale companiei Azets au făcut ca în toamna anului 2017 un nou punct de lucru să fie deschis la Brașov. 

 

Biroul din Brașov este al cincilea pe care Azets îl deschide în România, după cele din Sibiu, Alba Iulia și Timișoara. Echipa din Brașov își desfășoară activitatea în Coresi Business Park, unul dintre cele mai importante proiecte de afaceri din centrul tării. 

       

Dezvoltarea Azets România  

2017, un an prosper pentru Azets România

Un nou punct de lucru la Brașov

Anul 2017 a fost unul bun pentru Azets România. Compania și-a trasat clar obiectivele pentru viitorul apropiat, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

După ce în aprilie echipa de IT și-a început activitatea la Timișoara, la o distantă de doar câteva luni, Azets lua o nouă decizie importantă în privinta extinderii în România. Luna septembrie a marcat deschiderea celui de-al cincilea birou Azets în România, proiectul de la Brașov fiind unul dintre punctele prioritare ale companiei în tară.

Azets Brasov
Sediu Azets Brasșov

Unde ne găsești?

Echipa din Brașov își desfășoară activitatea în Coresi Business Park, unul dintre cele mai importante proiecte de afaceri din centrul tării.  Azets Brașov activează la ultimul etaj al uneia dintre clădirile parcului de afaceri din Brașov. Primii angajati au început activitatea la jumătatea lunii septembrie, iar pe parcurs li s-au adăugat și alti colegi. Fiind unul dintre proiectele importante ale Azets România, obiectivul este ca în următorii doi ani numărul angajatilor din Brașov să fie de peste 200.

Cu ce ne ocupăm?

Echipa Azets din Brașov oferă servicii de Contabilitate și Salarizare clientilor noștri din tările nordice și Marea Britanie. Ești interesat de un loc de muncă în sediul Azets din Brașov? Citește mai multe despre activitatea din departamentele noastre. 

Oportunităti de angajare

 Alergăm și ajutăm!

Dacă sportul și responsabilitatea socială te reprezintă, nu ezita să te alături colegilor noștri de la Azets!

Azets îti oferă atât un mediu plăcut de lucru, cât și posibilitatea de a fi implicat direct în dezvoltarea proiectelor din orașul în care trăiești. Astfel reușim să promovăm un stil de viată sănătos, dar și să ajutăm comunitatea.

Colegii din Brașov au participat la:

Dorești să afli mai multe detalii despre oportunitătile de carieră din Azets Brașov?  

Trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos, iar specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existenta dreptului de a-mi retrage consimtământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsută confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.

Contact Azets Sibiu