top banner image
 
 
 

Salarizare

Oferim o gamă completă de servicii de salarizare bazate pe tehnologii moderne. 

Calculăm salarii pentru mii de clienți, iar în procesul nostru de a furniza servicii de calitate, ne asigurăm că regulile sunt respectate și angajații beneficiază de condiții optime de lucru. Echipele de salarizare din România, Norvegia, Suedia, Danemarca și Finlanda reduc substanțial orele de muncă administrativă ale clienților Azets. 

Ne adaptăm procedurile de lucru în funcție de tipul companiei pentru a putea gestiona salariile, indiferent de mărimea organizației. 

Salarizare Azets

Oferim o gamă largă de servicii de salarizare în țările nordice: 

servicii  administrarea salariilor

servicii  delegații și rapoarte de cheltuieli

servicii  diferite tipuri de concedii

servicii  calculul orelor suplimentare

servicii 1 rapoarte semestriale și anuale

servicii 1 proceduri de final de an

servicii 1 Resurse Umane 

servicii 1contracte de muncă, beneficii și pensii

Salarizare electronica

Procesul de salarizare – electronic în totalitate

Serviciile noastre se bazează pe tehnologii moderne. Toate cererile de servicii sunt tratate electronic prin intermediul serviciului nostru de ticketing, astfel că nu lucrăm cu suport de hârtie. Soluția noastră de arhivare electronică îndeplinește cerintele legale de arhivare, facilitează gestionarea materialelor și este o opțiune ecologică pentru dosare și documente!

Consultant
Consultanți competenți
 
În fiecare lună, mai mult de 250.000 de angajați își primesc salariile datorită muncii depuse de consultanții noștri în domeniul salarizării.
Consultant 1
Specialiști Resurse Umane
 
Ne ajutăm clienții cu planuri de învățare și dezvoltare a angajaților, contracte de muncă și interpretarea legislației în domeniul muncii.

Cauți un loc de muncă în domeniul salarizării? Și noi căutăm colegi noi pentru sediile din Sibiu, Alba Iulia și Brașov

Consultantul Payroll (salarizare) va lucra cu salarizarea tradițională pentru clienții noștri din țările nordice, precum și cu alte operațiuni zilnice.

Așteptăm persoane motivate și energice, care să aibă dorința și deschiderea de a învăța, dar și capacitatea de a respecta termenele și de a lucra într-un mediu internațional.

Posturile disponibile din departamentul de Salarizare se adresează absolvenților de studii universitare (Economie, Matematică, Cibernetică sau similar), care  au experiență în Microsoft Office, cunoștințe bune de operare pe calculator și abilități de comunicare în limba engleză. 

Aplică aici

Joburi Salarizare Azets