top banner image

Salarizare

Oferim o gamă completă de servicii de salarizare bazate pe tehnologii moderne. 

 

Calculăm salarii pentru mii de clienti iar în procesul nostru de a furniza servicii de calitate, ne asigurăm că regulile sunt respectate și angajatii beneficiază de conditii optime de lucru. Echipele de salarizare din România, Norvegia, Suedia, Danemarca și Finlanda reduc substantial orele de muncă administrativă ale clientilor Azets. 

 

Ne adaptăm procedurile de lucru în functie de tipul companiei pentru a putea gestiona salariile, indiferent de mărimea organizatiei. 

Salarizare Azets

Oferim o gamă largă de servicii de salarizare în tările nordice: 

servicii  administrarea salariilor

servicii  delegatii și rapoarte de cheltuieli

servicii  diferite tipuri de concedii

servicii  calculul orelor suplimentare

servicii 1 rapoarte semestriale și anuale

servicii 1 proceduri de final de an

servicii 1 Resurse Umane 

servicii 1contracte de muncă, beneficii și pensii

Salarizare electronica

Procesul de salarizare – electronic în totalitate

Serviciile noastre se bazează pe tehnologii moderne. Toate cererile de servicii sunt tratate electronic prin intermediul serviciului nostru de ticketing, astfel că nu lucrăm cu suport de hârtie. Solutia noastră de arhivare electronică îndeplinește cerintele legale de arhivare, facilitează gestionarea materialelor și este o optiune ecologică pentru dosare și documente!

  

Consultant
Consultanti competenti
Consultant 1
Specialiști Resurse Umane

În fiecare lună, mai mult de 250.000 de angajati își primesc salariile datorită muncii depuse de consultantii noștri în domeniul salarizării.

Ne ajutăm clientii cu planuri de învătare și dezvoltare a angajatilor, contracte de muncă și interpretarea legislatiei în domeniul muncii.

Pentru a lucra la Azets trebuie să te identifici cu valorile noastre fundamentale:

angajati
Success for our people
precis
Success for our clients
business
Success for our business

Cauti un loc de muncă în domeniul salarizării? Și noi căutăm colegi noi pentru sediile din Sibiu, Alba Iulia și Brașov

Consultantul Payroll (salarizare) va lucra cu salarizarea traditională pentru clientii noștri din tările nordice, precum și cu alte operatiuni zilnice.

Așteptăm persoane motivate și energice, care să aibă dorinta și deschiderea de a învăta, dar și capacitatea de a respecta termenele și de a lucra într-un mediu international.

Posturile disponibile din departamentul de Salarizare se adresează absolventilor de studii universitare (Economie, Matematică, Cibernetică sau similar), care  au experientă în Microsoft Office, cunoștinte bune de operare pe calculator și abilităti de comunicare în limba engleză. 

Aplică aici

Joburi Salarizare Azets