top banner image

Azets Timișoara

În Timișoara oferim oportunități și condiții de muncă excelente pentru profesioniștii din domeniul IT și R&D.

 

Departamentul R&D și Marketing din Azets Timișoara 

La Timișoara își desfășoară activitatea 2 departamente ale companiei: R&D (research and development) și Marketing.

Colegii din R&D sunt inginerii software care  dezvoltă proiecte pentru sectorul de business al companiei, direcția de dezvoltare prezentă fiind către AI (inteligența artificială) și RPA (automatizarea proceselor prin robotizare). Dezvoltarea digitală are loc într-un ritm accelerat. La Azets, întelegem digitalizarea într-un context relevant și ne îndreptăm pe deplin atenția asupra nevoilor clienților noștri. 

Echipa de marketing din cadrul biroului din Timișoara este una dintre cele mai dinamice echipe cu o vastă expertiză în domeniu, precum: 

- Design (grafic, ilustrații, artworks cat și UI, UX);

- User research;

- Web development;

- Product marketing;

- Digital event production;

- Project management;

- Video production.

Soluții de top pentru clienții Azets

Știm totul despre impactul tehnologiei și al digitalizării asupra afacerilor. Combinăm cunoștințe și abilități specifice pentru a dezvolta în mod constant aplicații inovative și ușor de folosit. 

Departamentul nostru din Timișoara pune accent pe utilizarea ultimelor tehnologii în dezvoltarea unor soluții digitale de top pentru clienții Azets. Automatizarea și robotizarea au creat numeroase oportunități pentru ei! 

Echipele de lucru sunt formate din specialiști din România, Norvegia și Suedia.

 

Unde ne găsești? 

La scurt timp după deschiderea sediului din Timișoara, echipa R&D a fost relocată într-un corp nou de birouri - United Business 2. Iar din 8 iulie 2019, colegii noștri s-au mutat la noul sediu - United Business Center 3. O clădire modernă care dispune de toate facilitățile pe care Azets le dorește pentru confortul angajaților săi. 

UBC 3 fac parte din ansamblul mixt Openville Timișoara și sunt cele mai moderne clădiri de birouri de clasa A din oraș, oferind nu doar o arhitectură frumoasă, ci și dotări tehnice de ultimă generație.  

 

Sediu Azets Timișoara

„Ne-am relocat în clădirea UBC 3 deoarece spațiul este mult mai generos, permițând extinderea echipei, iar facilițătile oferite sunt net superioare altor locații. Fiind o echipă în creştere, sunt multe oportunități de dezvoltare în companie, intenția fiind aceea de a creşte până la 50 de angajați, în următorii ani. Avem poziții vacante pentru specialişti cu experiență în IT, dar şi poziții auxiliare, precum resurse umane, vânzări, administrativ”.
Alina Burja, Managing Director Azets România

Oportunități de angajare

Azets continuă să își extindă activitatea pe piața locală din Timișoara, astfel că oferim oportunități de muncă atât pentru candidați cu experiență, cât și pentru tineri absolvenți. În prezent, în centrul din Timișoara lucrează peste 30 de angajați. 

Ești pasionat de tehnologie? Vino la Azets!

  • De-a lungul anilor, am depus eforturi deosebite pentru a crea soluții de top pentru clienții noștri. La fel de mult ne-am străduit să creăm un mediu de lucru plăcut pentru a le oferi angajaților șansa de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și personal. Pe baza acelorași principii a luat ființă și centrul R&D din Timișoara!
  • Ne caracterizează spiritul de inovație și ideile creative. Așteptăm alături de noi oameni pasionați de tehnologie și dornici să se dezvolte într-un loc de muncă modern și flexibil.  

Descoperă provocările noastre din domeniul tehnologiei. Aplică la recrutare@azets.com și alătură-te echipei noastre de R&D!

Te așteptăm la standul Azets!

Ești student sau absolvent și vrei să știi cum îți poți construi o carieră în Azets Timișoara? Ai șansa să discuți direct cu recrutorii noștri, la târgurile de carieră la care participăm! 

Pentru mai multe detalii,  intră aici:

  târguri de cariere

Azets TM

Încurajăm mișcarea! 

Dacă ești pasionat de sport și îți dorești să faci mișcare alături de colegii de la birou, te poți alătura echipei Azets! 

La Azets, ne dorim un mediu de lucru plăcut și motivant, dar și un stil de viață sănătos. Promovăm un stil de viață activ prin practicarea sportului, oferindu-le angajaților noștri posibilitatea de a participa la diferite evenimente sportive.

Suntem o echipă atât în birou, cât și în afara lui!

Colegii din Timișoara au participat la:

Dorești să afli mai multe detalii despre oportunitățile de carieră din Azets Timișoara?  

Trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos, iar specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existența dreptului de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsuță confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.

Contact Azets Sibiu