Azets Timișoara

În Timișoara oferim oportunităti și conditii de muncă excelente pentru profesioniști din domeniul IT.

 

 

Departamentul R&D Azets Timișoara 

La Timișoara își desfășoară activitatea departamentul de R&D (research and development) al companiei Azets. Inginerii software care lucrează aici dezvoltă proiecte pentru sectorul de business al companiei, directia de dezvoltare prezentă fiind către AI (inteligenta artificială) și RPA (automatizarea proceselor prin robotizare).

Dezvoltarea digitală are loc într-un ritm accelerat. La Azets, întelegem digitalizarea într-un context relevant și ne îndreptăm pe deplin atentia asupra nevoilor clientilor noștri. 

Solutii de top pentru clientii Azets

Știm totul despre impactul tehnologiei și al digitalizării asupra afacerilor. Combinăm cunoștinte și abilităti specifice pentru a dezvolta în mod constant aplicatii inovative și ușor de folosit. 

Departamentul nostru din Timișoara pune accent pe utilizarea ultimelor tehnologii în dezvoltarea unor solutii digitale de top pentru clientii Azets. Automatizarea și robotizarea au creat numeroase oportunităti pentru ei! 

Echipele de lucru sunt formate din specialiști din România, Norvegia și Suedia.

Unde ne găsești? 

La scurt timp după deschiderea sediului din Timișoara, echipa R&D a fost relocată într-un corp nou de birouri - United Business 2. Iar din 8 iulie 2019, colegii noștri s-au mutat la noul sediu - United Business Center 3. O clădire modernă care dispune de toate facilitătile pe care Azets le dorește pentru confortul angajatilor săi. 

UBC 3 fac parte din ansamblul mixt Openville Timișoara și sunt cele mai moderne clădiri de birouri de clasa A din oraș, oferind nu doar o arhitectură frumoasă, ci și dotări tehnice de ultimă generatie.  

 

 

  

 

Sediu Azets Timișoara

 


„Ne-am relocat în clădirea UBC 3 deoarece spatiul este mult mai generos, permitând extinderea echipei, iar facilitătile oferite sunt net superioare altor locatii. Fiind o echipă în creştere, sunt multe oportunităti de dezvoltare în companie, intentia fiind aceea de a creşte până la 50 de angajati, în următorii ani. Avem pozitii vacante pentru specialişti cu experientă în IT, dar şi pozitii auxiliare, precum resurse umane, vânzări, administrativ” - Alina Burja, Managing Director Azets România.


 

Oportunităti de angajare

Azets continuă să își extindă activitatea pe piata locală din Timișoara, astfel că oferim oportunităti de muncă atât pentru candidati cu experientă, cât și pentru tineri absolventi. În prezent, în centrul din Timișoara lucrează peste 30 de angajati. 

Ești pasionat de tehnologie? Vino la Azets!

  • De-a lungul anilor, am depus eforturi deosebite pentru a crea solutii de top pentru clientii noștri. La fel de mult ne-am străduit să creăm un mediu de lucru plăcut pentru a le oferi angajatilor șansa de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și personal. Pe baza acelorași principii a luat fiintă și centrul R&D din Timișoara!
  • Ne caracterizează spiritul de inovatie și ideile creative. Așteptăm alături de noi oameni pasionati de tehnologie și dornici să se dezvolte într-un loc de muncă modern și flexibil.  

Descoperă provocările noastre din domeniul tehnologiei. Aplică la recrutare@azets.com și alătură-te echipei noastre de R&D!

Te așteptăm la standul Azets!

Ești student sau absolvent și vrei să știi cum îti poti construi o carieră în Azets Timișoara? Ai șansa să discuti direct cu recrutorii noștri, la târgurile de carieră la care participăm! 

Pentru mai multe detalii,  intră aici:

  târguri de cariere

Azets TM

Încurajăm mișcarea! 

Dacă ești pasionat de sport și îti dorești să faci mișcare alături de colegii de la birou, te poti alătura echipei Azets! 

La Azets, ne dorim un mediu de lucru plăcut și motivant, dar și un stil de viată sănătos. Promovăm un stil de viată activ prin practicarea sportului, oferindu-le angajatilor noștri posibilitatea de a participa la diferite evenimente sportive.

Suntem o echipă atât în birou, cât și în afara lui!

Colegii din Timișoara au participat la:

   

Dorești să afli mai multe detalii despre oportunitătile de carieră din Azets Timișoara?  

Trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos, iar specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existenta dreptului de a-mi retrage consimtământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsută confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.

Contact Azets Sibiu