Azets Timișoara

În Timișoara oferim oportunităti și conditii de muncă excelente pentru profesioniști din domeniul IT.

 

 

Departamentul R&D Azets Timișoara 

La Timișoara își desfășoară activitatea departamentul de R&D (research and development) al companiei Azets. Inginerii software care lucrează aici dezvoltă proiecte pentru sectorul de business al companiei, directia de dezvoltare prezentă fiind către AI (inteligenta artificială) și RPA (automatizarea proceselor prin robotizare).

Dezvoltarea digitală are loc într-un ritm accelerat. La Azets, întelegem digitalizarea într-un context relevant și ne îndreptăm pe deplin atentia asupra nevoilor clientilor noștri. 

Solutii de top pentru clientii Azets

Știm totul despre impactul tehnologiei și al digitalizării asupra afacerilor. Combinăm cunoștinte și abilităti specifice pentru a dezvolta în mod constant aplicatii inovative și ușor de folosit. 

Echipa noastră din Timișoara pune accent pe utilizarea ultimelor tehnologii în dezvoltarea unor solutii digitale de top pentru clientii Azets. Automatizarea și robotizarea au creat numeroase oportunităti pentru ei! 

oportunitati  Azets
Oportunităti de angajare
Azets continuă să își extindă activitatea pe piata locală din Timișoara. Oferim oportunităti de muncă atât pentru candidati cu experientă, cât și pentru tineri absolventi. 

Ești pasionat de tehnologie? Și noi

De-a lungul anilor, am depus eforturi deosebite pentru a crea solutii de top pentru clientii noștri. La fel de mult ne-am străduit să creăm un mediu de lucru plăcut pentru a le oferi angajatilor șansa de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și personal. Pe baza acelorași principii a luat fiintă și centrul R&D din Timișoara!

Căutăm oameni pasionati de tehnologie și dornici să se dezvolte într-un loc de muncă modern și flexibil. Ne caracterizează spiritul de inovatie și ideile creative, iar următorul coleg care ni se alătură ne dorim să fie la fel ca noi. Descoperă provocările noastre din domeniul tehnologiei!

Aplică la recrutare@azets.com și alătură-te echipe noastre de R&D!

Consultă lista posturilor disponibile:

  • UI Designer
  • Front-end Developer
  • .NET Software Developer
  • Product Specialist/QA

Unde ne găsești?

La scurt timp după deschiderea sediului din Timișoara, echipa R&D a fost relocată într-un nou corp de birouri. Unul modern care dispune de toate facilitătile pe care Azets le dorește pentru confortul angajatilor săi. Astfel, din luna iulie 2017 echipa de research & development își desfășoară activitatea în United Business Center 2.

UBC 2 face parte din ansamblul mixt Openville Timișoara și este cea mai modernă clădire de birouri de clasa A din oraș, oferind nu doar o arhitectură frumoasă, ci și dotări tehnice de ultimă generatie.  

Sediu Azets Timisoara

„Ne-am relocat în clădirea UBC 2 deoarece spatiul este mult mai generos, permitând extinderea echipei, iar facilitătile oferite sunt net superioare altor locatii. Fiind o echipă în creştere, sunt multe oportunităti de dezvoltare în companie, intentia fiind aceea de a creşte până la 50 de angajati, în următorii ani. Avem pozitii vacante pentru specialişti cu experientă în IT, dar şi pozitii auxiliare, precum resurse umane, vânzări, administrativ” - Alina Burja, Managing Director Azets România.

Ești interesat de un loc de muncă în Azets Timișoara? Mai multe detalii despre beneficiile unei cariere în Azets: 

Echipa Azets Timișoara își desfășoară activitatea în clădirea de birouri United Business Center 2. Mai multe date de contact: