Despre Azets

Un nume nou, dar cu o istorie bogată, compania este prezentă în România de 10 ani. 

10 ani în românia 

 

Azets Insight este lider în furnizarea de tehnologie și servicii outsourcing în Accounting și Payroll în regiunea nordică a Europei, cu aproape 3.000 de angajati competenti și dedicati. Ca parte a strategiei de a oferi un cost eficient și servicii de procesare specializate, un Shared Service Center a fost înfiintat si în România. Inovatia este modul de a rămâne partenerul preferat în domeniul nostru!

Azets oferă servicii de contabilitate de înaltă calitate. În România avem o echipă calificată și experimentată de contabili, specialiști care au căpătat o vastă experientă în domeniu în urma colaborării cu o gamă largă de companii. 

Oferim o gamă completă de servicii de salarizare pentru clienti atât de talie mică, cât și de talie mare. Consultantii noștri pot gestiona orice tip de proces în aria de salarizare, astfel încât Azets să rămână principalul furnizor de servicii de salarizare în regiunea nordică a Europei.

În Azets România functionează și departamentul de Validare. Angajatii lucrează cu validarea de informatii transmise de la centrele de scanare din tările nordice, precum și cu alte operatiuni de zi cu zi legate de aceste activităti. 

Istoria Azets

Istoria Azets

Cunoscuti anterior ca Visma Services, la finalul anului 2016 am devenit Azets - ca rezultat al vânzării diviziei BPO - iar în momentul de fată facem parte din CogitalGroup. Axat pe servicii de outsourcing și consultantă, CogitalGroup, sustinut de HGCapital, este format din compania Azets în Tările Nordice și companiile Blick Rothenberg și Baldwins în Marea Britanie.

CogitalGroup oferă servicii de outsourcing, contabilitate, payroll, fiscalitate și alte servicii de consultantă financiară către un număr foarte mare de companii din Europa. Obiectivul său este să marcheze o prezentă nouă pe piata serviciilor de consultantă. Strategia grupului este să creeze un nou mod de consultantă pentru afaceri, bazat pe inovatii exceptionale și servicii orientate către client.

 

Cine suntem?

În Azets, știm totul despre provocările și responsabilitatea derulării unei afaceri. Venim cu un bagaj consistent de experientă, cunoștinte și solutii pentru a le oferi clientilor noștri posibilitatea de a lua decizii profitabile și întelepte.

Credem cu tărie că tehnologia este o fortă motrice în industria de outsourcing și că solutiile inteligente joacă un rol important în procesul nostru de a ne ajuta clientii să prospere. Acesta este motivul pentru care investim considerabil în dezvoltarea noilor tehnologii și a solutiilor de ultimă generatie.

Fiind o companie nordică, ne caracterizează un stil de management nordic. Acest lucru înseamnă că ne vom trata angajatii și clientii cu respect, vom construi relatii bazate pe încredere și loialitate și vom pune munca în echipă în fata performantelor personale. Angajatii noștri sunt devotati și aduc un plus de valoare organizatiei.

 

 

Azets România

Unde ne găsești ?

În România, compania Azets este prezentă în patru orașe, 800 de angajati lucrând în departamentele de Validare, Contabilitate, Payroll, IT și R&D.

Sediul principal este la Sibiu, trei puncte de lucru functionează în Alba Iulia, iar alte două în Timisoara si Brasov.

La nivel international, Azets este prezentă în Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda și România.

Cu un portofoliu de peste 20.000 de clienti, Azets este cel mai important furnizor de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în tările nordice.

Cum ne ajutăm clientii să prospere?

  • Folosim tehnologie adaptată pentru a transforma datele în statistici, simplificăm și gestionam operatiunile de contabilitate, salarizare, resurse umane și financiare.
  • Combinăm experienta cu solutii digitale de top. 
  • Cu instrumente inteligente și sfaturi valoroase, le permitem clientilor noștri să ia decizii mai bune și mai profitabile.

 

Azets în tările nordice și în România

  • Peste 80 de birouri în tările nordice
  • Patru locatii în România
  • Peste 20.000 de clienti
  • Peste 3.000 de angajati
  • Venituri de 2,4 miliarde NOK

 Vision

We make sure you prosper      

 Mission

We simplify and support businesses in their growth

  Values

Success for our people

Angajatii sunt în centrul preocupărilor noastre și îi vom pune întotdeauna pe primul loc. Actionăm cu integritate, ne tratăm cu respect și ne sustinem reciproc pentru ca fiecare dintre noi să își poată atinge potentialul maxim, având acces la numeroase oportunităti de dezvoltare.

Success for our clients

Oferim servicii de înaltă calitate clietilor noștri pentru a-și desfășura activitatea în mod eficient și pentru a fi permanent în avantaj fată de competitori. Vom continua să inovăm pentru ei și să ne asigurăm că sunt mereu cu un pas înainte.

Success for our business

Dezvoltăm o afacere performantă pe termen lung și suntem determinati să fim leaderi de piată în domeniul în care activăm, întotdeauna în fata competitorilor noștri.

 
 

Azets vision, mission and values

Dorești să afli mai multe detalii despre Azets România?  

Sună la 0040-369-454-980 sau trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos. Specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existenta dreptului de a-mi retrage consimtământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsută confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.

Despre Azets Romania