Un nume nou, dar cu o istorie bogată

Un nume nou, dar cu o istorie bogată, compania este prezentă în România de 10 ani. 

 

 
Azets Insight este lider în furnizarea de tehnologie și servicii outsourcing în Accounting și Payroll în regiunea nordică a Europei, cu aproape 3.000 de angajati competenti și dedicati. Ca parte a strategiei de a oferi un cost eficient și servicii de procesare specializate, un Shared Service Center a fost înfiintat si în România. Inovatia este modul de a rămâne partenerul preferat în domeniul nostru!
Azets Romania

Azets oferă servicii de contabilitate de înaltă calitate. În România avem o echipă calificată și experimentată de contabili, specialiști care au căpătat o vastă experientă în domeniu în urma colaborării cu o gamă largă de companii. 

Oferim o gamă completă de servicii de salarizare pentru clienti mici, medii, mari și internationali. Ne adaptăm procedurile de lucru în functie de tipul companiei pentru a putea gestiona salariile, indiferent de mărimea organizatiei. 

În Azets România functionează și departamentul de Validare. Angajatii lucrează cu validarea de informatii transmise de la centrele de scanare din tările nordice, precum și cu alte operatiuni de zi cu zi legate de aceste activităti. 

Cu un portofoliu de peste 20.000 de clienti, Azets este cel mai important furnizor de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în tările nordice.

Cum ne ajutăm clientii să prospere?

 • Folosim tehnologie adaptată pentru a transforma datele în statistici, simplificăm și gestionam operatiunile de contabilitate, salarizare, resurse umane și financiare.
 • Combinăm experienta cu solutii digitale de top. 
 • Cu instrumente inteligente și sfaturi valoroase, le permitem clientilor noștri să ia decizii mai bune și mai profitabile.

 

Despre Azets România

Cine suntem?

În Azets, știm totul despre provocările și responsabilitatea derulării unei afaceri. Venim cu un bagaj consistent de experientă, cunoștinte și solutii pentru a le oferi clientilor noștri posibilitatea de a lua decizii profitabile și întelepte.

Credem cu tărie că tehnologia este o fortă motrice în industria de outsourcing și că solutiile inteligente joacă un rol important în procesul nostru de a ne ajuta clientii să prospere. Acesta este motivul pentru care investim considerabil în dezvoltarea noilor tehnologii și a solutiilor de ultimă generatie.

Fiind o companie nordică, ne caracterizează un stil de management nordic. Acest lucru înseamnă că ne vom trata angajatii și clientii cu respect, vom construi relatii bazate pe încredere și loialitate și vom pune munca în echipă în fata performantelor personale. Angajatii noștri sunt devotati și aduc un plus de valoare organizatiei.

 

Unde ne găsești

În România, compania Azets este prezentă în patru orașe, peste 750 de angajati lucrând în departamentele de Validare, Contabilitate, Payroll, IT și R&D.

Sediul principal este la Sibiu, două puncte de lucru functionează în Alba Iulia, iar alte două în Timisoara si Brasov.

La nivel international, Azets este prezentă în Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda și România.

Azets România

 Vision

We make sure you prosper      

 Mission

We simplify and support businesses in their growth

  Our core values

 • Personal
 • Accurate
 • Responsible
 • One step ahead
Azets vision, mission and values

Azets în tările nordice și în România

 • Peste 80 de birouri în tările nordice
 • Patru locatii în România
 • Peste 20.000 de clienti
 • Peste 3.000 de angajati
 • Venituri de 2,4 miliarde NOK
Istoria Azets

Istoria Azets

Cunoscuti anterior ca Visma Services, la finalul anului 2016 am devenit Azets - ca rezultat al vânzării diviziei BPO - iar în momentul de fată facem parte din CogitalGroup. Axat pe servicii de outsourcing și consultantă, CogitalGroup, sustinut de HGCapital, este format din compania Azets în Tările Nordice și companiile Blick Rothenberg și Baldwins în Marea Britanie.

CogitalGroup oferă servicii de outsourcing, contabilitate, payroll, fiscalitate și alte servicii de consultantă financiară către un număr foarte mare de companii din Europa. Obiectivul său este să marcheze o prezentă nouă pe piata serviciilor de consultantă. Strategia grupului este să creeze un nou mod de consultantă pentru afaceri, bazat pe inovatii exceptionale și servicii orientate către client.