Un nume nou, dar cu o istorie bogata in spate. Cu un portofoliu de peste 20.000 de clienti, Azets este cel mai important furnizor de servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane si consultanta in regiunile nordice.

Cum ne ajutam clientii sa prospere?

  • Folosim tehnologie adaptata pentru a transforma datele in statistici, simplificam si gestionam operatiunile de contabilitate, salarizare, resurse umane si financiare.
  • Combinam experienta cu solutii digitale de top. 
  • Cu instrumente inteligente si sfaturi valoroase, le permitem clientilor nostri sa ia decizii mai bune si mai profitabile.

 

In Azets, stim totul despre provocarile si responsabilitatea derularii unei afaceri. Venim cu un bagaj consistent de experienta, cunostinte si solutii pentru a le oferi clientilor nostri posibilitatea de a lua decizii profitabile si intelepte.

Credem cu tarie ca tehnologia este o forta motrice in industria de outsourcing si ca solutiile inteligente joaca un rol important in procesul nostru de a ne ajuta clientii sa prospere. Acesta este motivul pentru care investim considerabil in dezvoltarea noilor tehnologii si a solutiilor de ultima generatie.

 

Unde ne gasesti

In Romania, compania Azets este prezentă in patru orase, aproximativ 600 de angajati lucrand in departamentele de Validare, Contabilitate si Payroll.

Sediul principal este la Sibiu, doua puncte de lucru functioneaza in Alba Iulia, iar alte doua in Timisoara si Brasov. La nivel international, Azets este prezenta in Norvegia, Suedia, Danemarca si Finlanda.

Istoria Azets

Cunoscuti anterior ca Visma Services, la finalul anului 2016 am devenit Azets - ca rezultat al vanzarii diviziei BPO - iar in momentul de fata facem parte din CogitalGroup. Axat pe servicii de outsourcing si consultanta, CogitalGroup, sustinut de HGCapital, este format din compania Azets in Tarile Nordice si companiile Blick Rothenberg si Baldwins in Marea Britanie.

CogitalGroup ofera servicii de outsourcing, contabilitate, payroll, fiscalitate si alte servicii de consultanta financiara catre un numar foarte mare de companii din Europa. Obiectivul sau este sa marcheze o prezenta noua pe piata serviciilor de consultanta. Strategia grupului este sa creeze un nou mod de consultanta pentru afaceri, bazat pe inovatii exceptionale si servicii orientate catre client.

 

  Vision

We make sure you prosper      

 Mission

We simplify and support businesses in their growth

  Our core values

  • Personal
  • Accurate
  • Responsible
  • One step ahead