top banner image
 
 
 

Ne vedem la târgurile de cariere

Ești interesat de un loc de muncă în Azets? Vino la târgurile de cariere și discută cu recrutorii despre viitorul tău profesional. 

contactează-ne

 

Simti că e timpul pentru o nouă provocare? Ne plac provocările și ne dorim să te cunoaștem! Participăm la fiecare ediție a Târgului de Cariere (TDC) din Sibiu, Brașov,  dar și la alte evenimente de profil din aceste orașe, precum și în Timișoara. 

Dacă împărtășești valorile noastre și îti dorești să te dezvolți într-o companie dinamică, ne-am bucura dacă te vei alătura colegilor Azets. Iată unde recrutăm: 

Recrutăm în trei orașe

Lider în furnizarea de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanță în țările nordice, compania Azets este prezentă în România de 10 ani și numără peste 750 de angajați în departamentele Contabilitate, Salarizare, Validare, IT și R&D. Pentru că ne mărim echipa în continuare, recrutăm pentru toate departamentele la târgurile de cariere la care participăm! 

Târguri de cariere

Și în 2020 continuăm să fim prezenți la Târgurile de Carieră din Sibiu și Brașov, participând, totodată, și la Zilele Carierei, în Timișoara. Află mai multe detalii despre posturile prezentate și verifică lista de mai jos, pentru a afla care sunt încă disponibile. 

Târgul de Cariere Sibiu

Pe 9-10 martie, vom fi prezenți la Târgul de Cariere de la Sibiu cu oportunități de carieră în domeniul economic sau IT. Iată câteva poziții deschise prezente pe care le avem:

 • Developer
 • Integration Developer
 • IT Support Consultant
 • Contabil Junior
 • Consultant Salarizare

 

Zilele Carierei Timișoara

Pe 25-26 martie, pasionatii de tehnologie vor ocazia să discute cu recrutorii Azets despre oportunitățile de carieră disponibile în sediul nostru de R&D din Timișoara. 

 • Full-Stack .NET Developer
 • Full-Stack JavaScript/ NodeJs Developer
 • Network Engineer

 

Brașov: Târgul de Joburi și Târgul de Cariere

În 6-7 martie vom începe procesul de recrutare pentru biroul din Brașov la Târgul de Joburi din oraș. Te așteptăm cu detalii despre următoarele locuri de muncă:

 • Payroll Consultant 
 • Office Accounting Assistant with German
 • Junior Accountant 

Îți prezentăm o parte din posturile disponibile în departamentele de Contabilitate, Salarizare, Validare, IT și Research&Development. Pentru a verifica toate oportunitățile de carieră din Azets, accesează pagina de Cariere. 

Contabil Junior

De 10 ani oferim cele mai bune servicii de contabilitate clienților noștri. Te așteptăm alături de noi! Vei lucra cu diverse operațiuni contabile, contări contabile, emiteri, reconcilieri, închideri lunare și cu alte operațiuni zilnice.

Consultant salarizare

Vei lucra cu procesul de salarizare pentru clienții Azets, precum și cu alte operațiuni zilnice. Oferim o gamă completă de servicii de salarizare bazate pe tehnologii moderne: administrarea salariilor, delegații, rapoarte de cheltuieli, diferite tipuri de concedii, calculul orelor suplimentare și altele.

Funcționar administrativ

Vei lucra cu validarea de informații transmise de la centrele de scanare din țările nordice, precum și cu alte operațiuni de zi cu zi legate de aceste activitați.  Înainte de a ajunge în programele de validare, facturile trec prin mai multe etape.

Integration Developer

As an integration developer, you are involved in several parallel projects and also handle certain customer dialogues within the projects. Often, your role will be central to integrations projects and you will, therefore, have many different contact areas, both internally and outdoors with customers.

Full-Stack .NET Developer

You will be responsible for design, implementation and maintenance of new and existing features in our international products. Your focus areas will be architecture, integrations, usability and performance of highly sophisticated web applications.

Payroll Consultant

We are searching for a candidate with a Bachelor’s degree in Mathematics, Cybernetics, Economy or similar fields, strong analytical and logical skills, Microsoft Office experience (Word / Excel) and great English skills, oral and written.

Dorești să afli mai multe detalii despre Azets România și oportunitătile de carieră din companie?  

Sună la 0040-369-454-980 sau trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos. Specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existența dreptului de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsuță confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.