top banner image
 
 
 

Ne vedem la târgurile de cariere

Ești interesat de un loc de muncă în Azets? Vino la târgurile de cariere și discută cu recrutorii despre viitorul tău profesional. 

contactează-ne

 

Simți că e timpul pentru o nouă provocare? Ne plac provocările și ne dorim să te cunoaștem! Participăm la fiecare ediție a Târgului de Cariere (TDC) din Sibiu, dar și la alte evenimente de profil din aceste orașe, precum și în Timișoara. 

Dacă împărtășești valorile noastre și îți dorești să te dezvolți într-o companie dinamică, ne-am bucura dacă te vei alătura colegilor Azets. 

We are HIring!

Lider în furnizarea de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanță în țările nordice, compania Azets este prezentă în România de peste 12 ani și numără peste 800 de angajați în departamentele Contabilitate, Salarizare, Validare, IT și R&D. Pentru că ne mărim echipa în continuare, recrutăm pentru toate departamentele la târgurile de cariere la care participăm! 

Dacă până acum am fost prezenți fizic la Târgurile de Carieră din Sibiu și la Zilele Carierei din Timișoara, în 2020 am reușit să participăm online la Târgurile de Cariere din Sibiu. Vestea bună este că, în virtutea pandemie, noi continuăm să recrutăm!

 

Află care sunt posturile disponibile la momentul actual!

Dorești să afli mai multe detalii despre Azets România și oportunitătile de carieră din companie?  

Sună la 0040-369-454-980 sau trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos. Specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

 

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existența dreptului de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsuță confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.