Ne vedem la târgurile de cariere

Ești interesat de un loc de muncă în Azets? Vino la târgurile de cariere și discută cu recrutorii despre viitorul tău profesional. 

contactează-ne

 

Simti că e timpul pentru o nouă provocare? Ne plac provocările și ne dorim să te cunoaștem! Participăm la fiecare editie a Târgului de Cariere (TDC) din Sibiu, Brașov,  dar și la alte evenimente de profil din aceste orașe, precum și în Timișoara. 

Dacă împărtășești valorile noastre și îti dorești să te dezvolti într-o companie dinamică, ne-am bucura să te alături colegilor Azets. Iată unde recrutăm: 

Recrutăm în trei orașe

Lider în furnizarea de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în tările nordice, compania Azets este prezentă în România de 10 ani și numără peste 750 de angajati în departamentele Contabilitate, Salarizare, Validare, IT și R&D. Pentru că ne mărim echipa în continuare, recrutăm pentru toate departamentele la târgurile de cariere la care participăm! 

Târguri de cariere

În 2019 continuăm să fim prezenti la Târgurile de Carieră din Sibiu și Brașov, participând, totodată, și la Zilele Carierei, în Timișoara. Află mai multe detalii despre posturile prezentate și verifică lista de mai jos, pentru a afla care sunt încă disponibile. 

Târgul de Cariere Sibiu

Pe 19-20 martie, am participat la Târgul de Cariere de la Sibiu cu oportunităti de carieră în domeniul economic sau IT. Urmează să ne mai vedem o dată pe 19-20 noiembrie cu următoarele posturi disponibile:

  • Software Developer
  • Experienced Integration Developer
  • IT Support (hardware)

 

Zilele Carierei Timișoara

Pe 27-28 martie, pasionatii de tehnologie au avut ocazia să discute cu recrutorii Azets despre oportunitătile de carieră disponibile în sediul nostru de R&D din Timișoara. 

  • Full-stack PHP Developer/Angular Developer
  • Full-stack JavaScript Developer

 

Brașov: Târgul de Joburi și Târgul de Cariere

Între 12-13 aprilie, am recrutat pentru biroul din Brașov la Târgul de Joburi din oraș. Pe 23-24 octombrie, colegii noștri vor recruta din nou la Târgul de Cariere Brașov. Te așteptăm cu detalii despre următoarele locuri de muncă:

  • Payroll Consultant
  • Office and Accounting Assistant
  • Junior Applications Support

Îti prezentăm o parte din posturile disponibile în departamentele de Contabilitate, Salarizare, Validare, IT și Research&Development. Pentru a verifica toate oportunitătile de carieră din Azets, accesează pagina de Cariere. 

Consultant contabilitate

De 10 ani oferim cele mai bune servicii de contabilitate clientilor noștri. Te așteptăm alături de noi! Vei lucra cu diverse operatiuni contabile, contări contabile, emiteri, reconcilieri, închideri lunare și cu alte operatiuni zilnice.

consultant salarizare

Vei lucra cu procesul de salarizare pentru clientii Azets, precum și cu alte operatiuni zilnice. Oferim o gamă completă de servicii de salarizare bazate pe tehnologii moderne: administrarea salariilor, delegatii, rapoarte de cheltuieli, diferite tipuri de concedii, calculul orelor suplimentare și altele.

Functionar administrativ

Vei lucra cu validarea de informatii transmise de la centrele de scanare din tările nordice, precum și cu alte operatiuni de zi cu zi legate de aceste activitati. Contractul va fi pe o perioada determinata de 12 luni cu posibilitate de prelungire. Înainte de a ajunge în programele de validare, facturile trec prin mai multe etape.

consultant it

Vei face parte din echipa de suport IT Azets Insight și vei lucra în strânsă colaborare cu colegii din România, cât și cu cei din ​tările nordice. Sarcinile obișnuite de lucru pot fi: gestionarea tichetelor de suport, crearea, ștergerea, modificarea  conturilor de utilizator pentru sistemele utilizate.

.net software developer

You will be responsible for design, implementation and maintenance of new and existing features in our international products. Your focus areas will be architecture, integrations, usability and performance of highly sophisticated web applications.

system administrator

We are searching for a candidate with a Bachelor’s degree in Computer Science or another computer/ technical degree, 5+ years of IT administration experience coupled with familiarity of scripting and automation.

Dacă ești interesat de unul dintre posturile mai sus mentionate, poti aplica prin completarea acestui formular sau trimitând CV-ul tău la adresa de e-mail recrutare@azets.com. Te rugăm să selectezi postul pentru care optezi!

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existenta dreptului de a-mi retrage consimtământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsută confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.