top banner image
 
 
 

Ne vedem la târgurile de cariere

Ești interesat de un loc de muncă în Azets? Vino la târgurile de cariere și discută cu recrutorii despre viitorul tău profesional. 

contactează-ne

 

Simți că e timpul pentru o nouă provocare? Ne plac provocările și ne dorim să te cunoaștem! Participăm la fiecare ediție a Târgului de Cariere (TDC) din Sibiu, Brașov,  dar și la alte evenimente de profil din aceste orașe, precum și în Timișoara. 

Dacă împărtășești valorile noastre și îți dorești să te dezvolți într-o companie dinamică, ne-am bucura dacă te vei alătura colegilor Azets. Iată unde recrutăm: 

Recrutăm în trei orașe

Lider în furnizarea de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanță în țările nordice, compania Azets este prezentă în România de peste 10 ani și numără peste 870 de angajați în departamentele Contabilitate, Salarizare, Validare, IT și R&D. Pentru că ne mărim echipa în continuare, recrutăm pentru toate departamentele la târgurile de cariere la care participăm! 

Târguri de cariere

Dacă până acum am fost prezenți la Târgurile de Carieră din Sibiu și Brașov, participând, totodată, și la Zilele Carierei din Timișoara, anul acesta am reușit să participăm fizic doar la două Târguri de Cariere (Sibiu și Brașov). Vestea bună este că, în virtutea pandemie, noi continuăm să recrutăm, dar online.

Ne vedem pe 6-7 noiembrie, la TDC organizat online, la Sibiu!

 

Brașov: Târgul de Joburi și Târgul de Cariere

În 6-7 martie și 30-31 octombrie am participat la procesul de recrutare pentru biroul din Brașov la Târgul de Cariere din oraș. 

 

Târgul de Cariere din Sibiu

Pe 9-10 martie, am fost prezenți la Târgul de Cariere de la Sibiu, iar pe 6-7 noiembrie participăm online la TDC:

Iată câteva poziții deschise prezente pe care le avem:

  • Junior Payroll Consultant
  • Junior Accountant
  • Senior Integration Developer
  • Front-End Developer
  • IT Local Support
  • IT Monitoring Engineer
  • Full stack .NET Developer

 

 

Îți prezentăm o parte din posturile disponibile în departamentele de Contabilitate, Salarizare, Validare, IT și Research&Development. Pentru a verifica toate oportunitățile de carieră din Azets, accesează pagina de Cariere. 

Junior accountant

De 10 ani oferim cele mai bune servicii de contabilitate clienților noștri. Te așteptăm alături de noi! Vei lucra cu diverse operațiuni contabile, contări contabile, emiteri, reconcilieri, închideri lunare și cu alte operațiuni zilnice.

Junior payroll consultant

Vei lucra cu procesul de salarizare pentru clienții Azets, precum și cu alte operațiuni zilnice. Oferim o gamă completă de servicii de salarizare bazate pe tehnologii moderne: administrarea salariilor, delegații, rapoarte de cheltuieli, diferite tipuri de concedii, calculul orelor suplimentare și altele.

Funcționar administrativ

Vei lucra cu validarea de informații transmise de la centrele de scanare din țările nordice, precum și cu alte operațiuni de zi cu zi legate de aceste activitați.  Înainte de a ajunge în programele de validare, facturile trec prin mai multe etape.

Senior Integration Developer

As a Senior integration developer, you are involved in several parallel projects and also handle certain customer dialogues within the projects. Often, your role will be central to integrations projects and you will, therefore, have many different contact areas, both internally and outdoors with customers.

Full-Stack .NET Developer

You will be responsible for design, implementation and maintenance of new and existing features in our international products. Your focus areas will be architecture, integrations, usability and performance of highly sophisticated web applications.

IT Monitoring Engineer

We are looking for a new IT consultant to join our team in Sibiu. Responsibilities will include monitoring of our integration and automation systems, error handling, documentation and support for our development teams.

Dorești să afli mai multe detalii despre Azets România și oportunitătile de carieră din companie?  

Sună la 0040-369-454-980 sau trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos. Specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existența dreptului de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsuță confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.