Carieră în Azets

Vrei să te dezolti profesional într-o companie modernă și dinamică? Te așteptăm la Azets! 

 

 

De ce ar trebui să aplici la Azets?

  • Facem parte dintr-o companie internatională, lider în furnizarea de tehnologie, servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în tările nordice, cu peste 3000 de angajati și un portofoliu de peste 20.000 de clienti
  • Ne caracterizează un stil de management nordic, ceea ce înseamnă că ne tratăm angajatii cu respect și ne dăm tot interesul pentru a construi relatii bazate pe încredere și loialitate
  • Ne respectăm angajatii. Știm că sunt bine pregătiti, devotati și aduc un plus de valoare companiei

Suntem de peste 10 ani în România și am ajuns de la 3 angajati, în 2008, la 800, în 2019. Iar scopul nostru este să creștem în continuare! Consultă ofertele de muncă din cadrul Azets România pe pagina dedicată fiecărui oraș în care avem sedii și alătură-te și tu unei companii cu o istorie de 10 ani în România.

Locuri de muncă

 

Departament

Oraș

Accounting
Brasov
Payroll
Brasov
HR
 Brasov
Accounting
Brasov
Research & Development
Sibiu
Research & Development
Timisoara
Research & Development
Timisoara

Salarizare

Alba Iulia

Contabilitate

Sibiu, Alba Iulia, Brașov

Salarizare

Sibiu, Alba Iulia, Brașov

Validare

Sibiu, Alba Iulia

Research & Development

Timișoara

 

Toate posturile disponibile în Azets România sunt publicate pe această pagină. Poti să revii oricând pentru a verifica noutătile!  

Vei găsi oportunităti de carieră în departamentele de Contabilitate, Salarizare, Validare și R&D. Află mai multe despre serviciile pe care le oferim:

Cu o istorie de 10 ani în România și o cifră de aproape 800 de angajati, Azets se află în continuă creștere. Suntem în permanentă interesati de oameni responsabili, pasionati și dedicati muncii lor.

 

Ești persoana pe care o căutăm?

Ne dorim angajati serioși și ambitioși, care sunt interesati să crească alături cu noi. Un mediu activ de învătare este important în Azets, de aceea apreciem în mod deosebit angajatii care sunt proactivi și încearcă întotdeauna să găsească modalităti de a depăși așteptările clientilor noștri. 

Dacă ești persoana pe care o căutăm, aplică și poti face parte din echipa noastră. 

Aplica la Azets
Studenti Azets

Ești student/ă și vrei să faci primii pași către o carieră în Azets? 

Află mai multe despre ofertele pentru studenti și programele noastre de Internship!

oportunităti pentru studenti

Azets România

Ce îti oferim?

La Azets oferim șanse reale de dezvoltare. Vei putea progresa într-un mediu dinamic și modern, alături de colegi care îmbină entuziasmul cu tehnicile de lucru avansate.

De-a lungul anilor, am depus eforturi deosebite pentru a crea solutii de top pentru clientii noștri, dar la fel de mult ne-am străduit să creăm un mediu de lucru plăcut pentru a le oferi angajatilor șansa de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Dacă vrei să te alături echipelor Azets din Sibiu, Alba Iulia, Brașov sau Timișoara, iată aici câteva motive să o faci. Pe lângă un mediu plăcut și motivant de lucru, vei avea parte de un pachet atractiv de beneficii extra-salariale: 

beneficii Asigurare privată de sănătate

beneficii Pensie privată

beneficiiTichete de masă

beneficiiAbonamente la săli de sport

beneficiiMediu de lucru international

beneficiiTraining-uri și evaluări permanente

beneficiiAbonamente la meciuri de baschet și handbal

beneficiiTeambuilding-uri și ieșiri pe echipe

beneficiiPetreceri de Crăciun, de 8 Martie și de Vară

beneficiiCafea și ceai  

Azets TDC

Vino la târgurile de carieră din orașul tău!

Candidatii interesati de un loc de muncă în Azets ne găsesc în fiecare an la târgurile de cariere din Sibiu, Brașov și Timișoara.

Citește mai mult!

Vrei să faci parte din echipa Azets?

Trimite-ne CV-ul tău la adresa recrutare@azets.com sau încarcă-l direct aici.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existenta dreptului de a-mi retrage consimtământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsută confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.

Joburi Azets România