Folosim cookie-uri pentru a vă oferi o experientă mai bună pe site-ul nostru. Cititi Politica de confidentialitate pentru a afla mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor, inclusiv despre modul în care puteti renunta la ele.
OK

Carieră în Azets

O companie nouă, dar cu un istoric bogat. Azets însumează aproape 3.000 de angajati în cinci tări europene și un portofoliu de 22.000 de clienti.

 

 

 
 
 

Cine suntem?

Azets este un important furnizor în domeniul contabilitătii, salarizării, resurselor umane și consultantei în Regiunea Nordică. Prezentă în Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda și România, compania numără aproape 3.000 de angajati care se dedică celor peste 20.000 de clienti ce provin dintr-o gamă largă de industrii.  

Una dintre cele mai importante organizatii din industrie, Azets are peste 80 de birouri în tările nordice și alte cinci în România.

De la Visma Services la Azets

Timp de opt ani am activat pe piata din România sub o altă denumire: Visma Services. Schimbarea s-a produs în decembrie 2016 atunci când, ca urmare a vânzării diviziei Visma BPO, am devenit Azets, parte din CogitalGroup. Din 2008 am furnizat cu succes servicii de calitate clientilor din regiunea nordică. Serviciile și solutiile noastre au rămas neschimbate, angajatii noștri dedicati continuând să ofere cele mai bune competente.

Sediul principal al Azets România este la Sibiu, două puncte de lucru functionează în Alba Iulia, iar alte două birouri și-au început activitatea, din 2017, la Timișoara și Brașov. Compania numără peste 650 de colegi în departamentele Accounting, Payroll, Validare, IT și R&D. Telul nostru este să ne mărim echipa în continuare! 

Află mai multe despre noi

Despre Azets

Ce căutăm?

Ne dorim angajati serioși și ambitioși, care sunt interesati să crească alături cu noi. Un mediu activ de învătare este important în Azets, de aceea apreciem în mod deosebit angajatii care sunt proactivi și încearcă întotdeauna să găsească modalităti de a depăși așteptările clientilor noștri. 

Angajat Azets
Creste la Azets

Ce oferim?

La Azets oferim șanse reale de dezvoltare. Vei putea progresa într-un mediu dinamic și modern, alături de colegi care îmbină entuziasmul cu tehnicile de lucru avansate.

De-a lungul anilor, am depus eforturi deosebite pentru a crea solutii de top pentru clientii noștri, dar la fel de mult ne-am străduit să creăm un mediu de lucru plăcut pentru a le oferi angajatilor șansa de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Suntem pe piata din România din anul 2008. În 10 ani de activitate am reușit să ne extindem în patru orașe. Așa am ajuns de la doar câtiva angajati la peste 650. Iar planurile de dezvoltare nu se opresc aici. 

Intră aici pentru a consulta oferta noastră!

Dacă vrei să te alături echipelor Azets din Sibiu, Alba Iulia, Brașov sau Timișoara, iată aici câteva motive să o faci. Pe lângă un mediu plăcut și motivant de lucru, vei avea parte de un pachet atractiv de beneficii extra-salariale: 

beneficii Asigurare privată de sănătate

beneficii Pensie privată

beneficiiTichete de masă

beneficiiAbonamente la săli de sport

beneficiiMediu de lucru international

beneficiiTraining-uri și evaluări permanente

beneficiiAbonamente la meciuri de baschet și handbal

beneficiiTeambuilding-uri și ieșiri pe echipe

beneficiiPetreceri de Crăciun, de 8 Martie și de Vară

beneficiiCafea și ceai  

Candidatii interesati de un loc de muncă în Azets ne găsesc an de an la Târgul de Cariere. În 2017, am participat la Târgurile de Carieră din Sibiu, Brașov și Alba-Iulia.

Citește mai mult!

Vrei să faci parte din echipa Azets?

Trimite-ne CV-ul tău la adresa recrutare@azets.com sau încarcă-l direct aici.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi proceseze datele personale în scopul selectionării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existenta dreptului de a-mi retrage consimtământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsută confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate. 

Send message