Carieră în Azets

O companie nouă, dar cu un istoric bogat, Azets are aproape 3.000 de angajati în cinci tări europene și un portofoliu de 22.000 de clienti.

 

 

 

De ce ar trebui să aplici la Azets?

  • Facem parte dintr-o companie internatională, lider în furnizarea de tehnologie, servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în tările nordice, cu aproape 3000 de angajati și un portofoliu de peste 20.000 de clienti
  • Ne caracterizează un stil de management nordic, ceea ce înseamnă că ne tratăm angajatii cu respect și ne dăm tot interesul pentru a construi relatii bazate pe încredere și loialitate
  • Ne respectăm angajatii. Știm că sunt bine pregătiti, devotati și aduc un plus de valoare companiei

Suntem de 10 ani în România și am ajuns de la 3 angajati în 2008, la peste 700 în 2018. Iar scopul nostru este să creștem în continuare! Consultă ofertele de muncă din cadrul Azets România pe pagina dedicată fiecărui oraș în care avem sedii și alătură-te și tu unei companii cu o istorie de 10 ani în România.

Locuri de muncă

 

Departament

Oraș

IT

Alba Iulia

Salarizare

Sibiu, Brașov

R&D

Timișoara

Contabilitate

Sibiu, Alba-Iulia, Brașov

Salarizare

Sibiu, Alba-Iulia, Brașov

Validare

Sibiu, Alba Iulia

Research & Development

Timișoara

 

Studenti Azets

Ești student și vrei să faci primii pași către o carieră la Azets? Află mai multe despre ofertele pentru studenti și programele noastre de Internship!

informatii pentru studenti

Cine suntem?

Azets este lider în furnizarea de tehnologie, contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în Regiunea Nordică. Prezentă în Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda și România, compania numără aproape 3.000 de angajati și un portofoliu de peste 20.000 de clienti ce provin dintr-o gamă largă de industrii.  

Una dintre cele mai importante organizatii din industrie, Azets are peste 80 de birouri în tările nordice și alte cinci în România.

Sediul principal al Azets România este la Sibiu, două puncte de lucru functionează în Alba Iulia, iar alte două birouri și-au început activitatea, din 2017, la Timișoara și Brașov. Compania numără 700 de angajati în departamentele Contabilitate, Salarizare, Validare, IT și R&D.  

Află mai multe despre noi

Despre Azets

Ce căutăm?

Ne dorim angajati serioși și ambitioși, care sunt interesati să crească alături cu noi. Un mediu activ de învătare este important în Azets, de aceea apreciem în mod deosebit angajatii care sunt proactivi și încearcă întotdeauna să găsească modalităti de a depăși așteptările clientilor noștri. 

Angajat Azets
Creste la Azets

Ce oferim?

La Azets oferim șanse reale de dezvoltare. Vei putea progresa într-un mediu dinamic și modern, alături de colegi care îmbină entuziasmul cu tehnicile de lucru avansate.

De-a lungul anilor, am depus eforturi deosebite pentru a crea solutii de top pentru clientii noștri, dar la fel de mult ne-am străduit să creăm un mediu de lucru plăcut pentru a le oferi angajatilor șansa de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Toate posturile disponibile în Azets România sunt publicate pe această pagină. Poti să revii oricând pentru a verifica noutătile!  

Vei găsi oportunităti de carieră în departamentele de Contabilitate, Salarizare, Validare și R&D. Află mai multe despre serviciile pe care le oferim:

Dacă vrei să te alături echipelor Azets din Sibiu, Alba Iulia, Brașov sau Timișoara, iată aici câteva motive să o faci. Pe lângă un mediu plăcut și motivant de lucru, vei avea parte de un pachet atractiv de beneficii extra-salariale: 

beneficii Asigurare privată de sănătate

beneficii Pensie privată

beneficiiTichete de masă

beneficiiAbonamente la săli de sport

beneficiiMediu de lucru international

beneficiiTraining-uri și evaluări permanente

beneficiiAbonamente la meciuri de baschet și handbal

beneficiiTeambuilding-uri și ieșiri pe echipe

beneficiiPetreceri de Crăciun, de 8 Martie și de Vară

beneficiiCafea și ceai  

Azets TDC

Candidatii interesati de un loc de muncă în Azets ne găsesc an de an la târgurile de cariere din Sibiu, Alba-Iulia, Brașov și Timișoara.

Citește mai mult!

Vrei să faci parte din echipa Azets?

Trimite-ne CV-ul tău la adresa recrutare@azets.com sau încarcă-l direct aici.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi proceseze datele personale în scopul selectionării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existenta dreptului de a-mi retrage consimtământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsută confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.

Send message