Acum 10 ani, unii dintre ei intrau la facultate. Altii ieșeau de pe băncile facultătii, plini de sperantă cu gândul la viitorul care li se așternea în fată. Altii erau încă copii, iar altii deja oameni mari, cu servicii și planuri de viitor bine închegate. Asta făceau unii dintre colegii noștri acum 10 ani, când Azets pornea călătoria în România, sub o altă denumire la vremea respectivă. În 10 ani, drumurile i-au purtat spre Azets, iar ceasul aniversar ne-a găsit împreună.

10 colegi din Azets ne spun ce au însemnat pentru ei ultimii 10 ani! O poveste de 10 ani scrisă de angajatii Azets!

 

Vasile Chirulete, Azets Sibiu 

„Pe vremea când Azets îşi începea activitatea în România, eu îmi terminam studiile la prima facultate absolvită, Facultatea de Litere şi Arte din Sibiu şi în paralel lucram în turism. M-am angajat la Azets în vara anului 2016, mai exact în 28 iunie, în cadrul departamentului de Payroll Norvegia. Pot spune că am avut o impresie foarte bună încă din prima zi. Am întâlnit aici oameni foarte bine pregătiti, mereu cu zâmbetul pe buze. Oameni de la care am învătat, pe toată durata training-ului şi nu numai, procesul de payroll de la A la Zets.

Azets, o poveste de 10 ani! La cât mai multe aniversări!”

Dana Molnar, Azets Sibiu

„Acum 10 ani începeam să tai de pe listă obiectivele propuse și să îmi stabilesc noi priorităti. Învătam să îmi apreciez eșecurile și să învăt din acestea. Mi-am propus să învăt constant lucruri noi și să cresc.

M-am angajat la Azets în urmă cu 4 ani și 6 luni. Munca aici a însemnat încredere, colaborare, respect și comunicare. În Azets, am posibilitatea de a crea ceva. Aici poti să evoluezi și poti influenta în mod pozitiv viata altor oameni. Munca pe care o fac aici mă apropie de obiectivele pe care mi le-am propus: să am o contributie activă, să mă implic şi să fac lucrurile cu drag.”

Darius Brezoi, Azets Sibiu

„Acum 10 ani, pe când eram student la master și în căutarea unui job, am fost invitat la un interviu la compania numită pe atunci Visma Services. Două luni mai tarziu, în februarie 2009, mi-am început activitatea în cadrul companiei.

În mai 2010 am fost implicat în primul proiect cu specific contabil pentru 2 mari clienti farmaceutici din Suedia. De-a lungul timpului, am continuat cu numeroase proiecte care m-au ajutat să mă dezvolt atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Lucrul într-o companie în continuă dezvoltare, devotamentul, munca în echipă și colegii implicati și săritori m-au ajutat să mă adaptez provocărilor și proiectelor noi.”

Ionela-Luminita Groza, Azets Sibiu

„2008, an terminal al studiilor de licentă, anul în care, pe lângă începerea Masteratului, plănuiam găsirea jobului perfect. În mai 2010 am început munca în compania Azets, iar în 2013 am devenit TL-ul echipei din care făceam parte, echipa Internal.

Din 2010 până în prezent, Azets mi-a dat oportunitatea să mă dezvolt pe plan profesional. Să învăt zilnic ce înseamnă responsabilitatea deadline-urilor, să mă organizez, să am încredere în fortele proprii. Mi-a dat oportunitatea să înteleg că părerea mea, ca angajat al companiei, contează și că, doar prin implicare, interes, seriozitate și diplomatie există evolutie.”

Sorin Dobre, Azets Sibiu

„Acum 10 ani eram admis la Facultatea de Știinte Economice din Sibiu și începeam primul an de studentie. Am început să lucrez în Azets în septembrie 2013, fiind al 101-lea angajat din cadrul companiei. Munca depusă pe parcursul a 5 ani în Azets a însemnat o continuă evolutie profesională, în strânsă legătură cu valorile companiei.”

Mihaela Stanciu, Azets Sibiu

„Acum 10 ani eram proaspăt absolventă a Facultătii de Știinte Economice și urma să îmi încep activitatea profesională la o companie din Sibiu. Ulterior, în primăvara anului 2012 mi-am început activitatea la Azets Insight Romania, în functia de Consultant Validare.

Pentru mine, Azets a însemnat o provocare și o șansă de a lucra într-o companie cu renume international, o companie în care am evoluat atât din punct de vedere personal, cât și profesional, în prezent conducând o echipă de 11 persoane. De-a lungul timpului, am avut șansa să lucrez cu numeroși clienti. Acest lucru m-a ajutat să fiu mereu entuziasmată de ceea ce fac, fiecare client reprezentând o nouă provocare”.

 

Angajat AzetsLiviu Pașcalău, Azets Timișoara

„Cu zece ani în urmă experimentam primul contact cu influentele digitale în artele vizuale. Cream primele modele de corpuri 3D și dădeam viată primelor personaje animate. După șase ani de experientă directă pe proiecte, colaborari, companii și conferinte cu specific în multimedia design, animatii și film, în cariera mea s-a ivit oportunitatea de a lucra în noul birou Azets din Timișoara. Acest pas a însemnat pentru mine prima experientă de lucru într-o corporatie.

Doi ani de Azets, cu oameni frumoși, plini de viată, de cunoștinte, creativi și cu aspiratii de viitor.  Multumesc, Azets! La multi ani!”

Angajat Azets

Andreea Popa, Azets Alba Iulia

„M-am alăturat echipei Azets în urmă cu 3 ani și jumătate, la două luni de la deschiderea primului sediu în Alba iulia. Azets a însemnat pentru mine o provocare, deoarece  era un domeniu complet străin pentru mine, după 9 ani de comert. Pe parcursul timpului petrecut în Azets am învătat multe lucruri noi, m-am dezvoltat pe plan profesional si personal, am întâlnit respect, stabilitate, colegi amabili și dornici să te ajute. Îmi place ceea ce fac și o fac cu mare plăcere, îmi place munca în echipă și îmi plac oamenii pe care i-am întâlnit în această companie.’’

 

Angajat AzetsBianca Bota, Azets Alba Iulia

„M-am alăturat companiei Azets în urmă cu doi ani. Călătoria aceasta mi-a permis să mă dezvolt atât personal, cât și profesional, să învăt să lucrez în echipă și să mă autodepășesc. Am început activitatea în calitate de consultant al echipei Payroll Norvegia. Mai apoi am ocupat pozitia de Process Owner și, în cele din urmă, pe cea de Team Leader al Echipei Payroll NO Altinn, de care sunt extrem de mandră. Sunt convinsă că provocările nu se vor opri aici, ceea ce mă și încântă de altfel!

Urez companiei Azets la cat mai multi ani, la fel de productivi!”

 

 

Angajat AzetsClaudia Blaj, Azets Brașov

„Cu 10 ani în urmă intram în perioada gimnazială a educatiei mele cu emotii și sperante mari pentru viitor. Fac parte din echipa  Azets de 7 luni, acesta fiind primul loc de muncă în domeniul specializării absolvite. Pot spune că făcând parte din echipa Azets m-am dezvoltat atât pe plan profesional, cât și personal. Lucrând pe proiecte diferite mi-am îmbogătit cunoștintele și mi-am îmbunătătit abilitătile practice. Colectivitatea întâlnită aici m-a surprins plăcut, întâlnind oameni deschiși, bine pregătiti, dornici să sprijine și să împărtășească din propria experientă.

Aștept cu nerăbdare următorii pași spre cunoaștere!”

 

 

#Azetsde10 – Un deceniu de succes în România!

În 2018, Azets a sărbătorit 10 ani de prezentă în România. Un deceniu de activitate în care ne-am dezvoltat în patru orașe, am crescut semnificativ numărul de angajati și ne-am implicat în numeroase proiecte comunitare, educationale, culturale și sportive.

Citește mai mult despre anul aniversar Azets!

About Ana-Maria Matusoiu

Marketing Specialist Azets România