Oportunitati pentru studenţi
 
 
 

„Winter Internship” în Alba Iulia

Din dorința de a veni în sprijinul tinerilor aflați la început de carieră, Azets pune la dispoziția studenților programe de internship, toate stagiile fiind remunerate corespunzător.

 

Stagiar la Azets? Un început excelent pentru cariera profesională!

Dorești să îmbini cunoștințele teoretice dobândite în timpul anilor de studiu cu munca practică dintr-un departament de contabilitate? Ai ajuns în locul potrivit.

Un internship la Azets înseamnă:

- proiecte interesante și complexe;

- un salariu atractiv;

- o echipă gata să te primească cu brațele deschise și să te învețe tot ce ai nevoie pe partea de contabilitate.

Și nu doar atât. Îți oferim posibilitatea de a crește alături de noi, iar dacă îți dorești să rămâi, Azets îți poate oferi un contract de angajare la finalizarea stagiului de intern.

Cu ce ne ocupăm?

Angajații noștri oferă servicii de contabilitate și salarizare clienților Azets din țările nordice și din Marea Britanie: procese de mare volum, închideri lunare, validarea informațiilor captate de centrele de scanare din țările nordice și alte operațiuni zilnice legate de conturile de plăti și registrul general.

Prin programul nostru de internship te vei putea implica direct în astfel de activități și sarcini zilnice.

Dacă ești student/ă la Facultatea de Științe Economice din Alba Iulia, și ești interesat/ă de un INTERNSHIP pe perioada IERNII în cadrul companiei Azets, te poți adresa departamentului nostru de Resurse Umane (recrutare@azets.com) sau poți obține detalii de la conducerea facultății. Internship-ul se va desfășura în perioada 28 noiembrie 2023 - 28 februarie 2024 și 1 ianuarie - 31 martie 2024

Următoarele caracteristici personale sunt preferate:

  • Motivație și energie
  • Disponibilitate și înțelegere în procesul de învățare
  • Spirit de responsabilitate și o bună organizare
  • Adaptabilitate și flexibilitate în abordarea situațiilor de lucru

Principalele cerințe și competențe necesare:

  • Disponibilitate de 4-8 ore/zi
  • Abilități analitice bune
  • Cunoștințe de bază operare calculator
  • Abilități de comunicare în limba engleză, oral și scris

Încă nu te-ai decis? Îți mai oferim încă patru motive pentru care să alegi un internship la Azets.

Începe cariera ta acum. Începe cu Azets. 

Azets Internship 4.jpg

Azets Internship 2.jpg

Azets Internship 1.jpg

Azets Internship 3.jpg

Azets
Azets este lider în furnizarea de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanță în țările nordice și Marea Britanie.
pasiune
Muncim cu dedicare și pasiune. Suntem preciși și responsabili și te așteptăm și pe tine alături de noi. În prezent, suntem peste 850 de angajați în Azets România.
Dezvoltare
Am creat un mediu de lucru plăcut pentru a le oferi angajaților noștri șansa de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.
aniversare
La Azets îți oferim șansa de a lucra îndeaproape cu task-uri importante și de a învăța alături de specialiști în domeniu.

Aplică pentru Winter Internship la Alba Iulia!

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existența dreptului de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsuță confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.