Oportunitati pentru studenţi
 
 
 

Stagii de 10 pentru studenti

Ești student și curios să afli ce înseamnă munca într-o companie internatională? Alege un internship plătit pe perioada verii la Azets!

 

Lansăm programul de internship „Stagii de 10” 

Azets sărbătorește în 2018 un deceniu de activitate în România și vrea să ofere unui număr de 10 tineri șansa de a se pregăti profesional într-o companie modernă și dinamică.

10 internshipuri plătite în Sibiu și Alba-Iulia

Oferim cinci stagii de internship la sediul nostru din Sibiu - Centru de Afaceri, strada Nicolaus Olahus, nr. 5 - și alte cinci la biroul din Alba-Iulia - Bd. Regele Ferdinand, nr. 71.

Din dorinta de a veni în sprijinul tinerilor aflati la început de carieră, Azets pune la dispozitia studentilor sibieni și albaiulieni un nou program de internship, în departamentul de Contabilitate, toate stagiile fiind remunerate corespunzător.

Studenti

Stagiar la Azets? Un început excelent pentru cariera profesională

Dorești să îmbini cunoștintele teoretice dobândite în timpul anilor de studiu cu munca practică dintr-un departament de Contabilitate? Ai ajuns în locul potrivit. La Azets vei beneficia de o experientă profesională utilă având ocazia să te familiarizezi cu un loc de muncă în regim full-time. În plus, vei putea face parte din proiecte interesante, vei câștiga experientă și perspective profesionale și vei putea cunoaște compania din interior. Am pregătit un program de internship ce se desfășoară pe o perioadă de trei luni, cu posibilitate de prelungire. În plus, majoritatea absolventilor de programe de internship primesc oferte de angajare după absolvire, având astfel șansa să profeseze în domeniul studiat.

Cu ce ne ocupăm?

Angajatii noștri oferă servicii contabile clientilor Azets din tările nordice și din Marea Britanie: procese de mare volum, închideri lunare, validarea informatiilor captate de centrele de scanare din tările nordice și alte operatiuni zilnice legate de conturile de plăti și registrul general.

Prin programul nostru de internship te vei putea implica direct în astfel de activităti și sarcini zilnice.

Daca ești student/ă la Facultatea de Știinte Economice din Sibiu/Alba-Iulia și ești interesat/ă de un internship pe perioada verii în cadrul companiei Azets, te poti adresa departamentului nostru de Resurse Umane sau poti obtine detalii de la conducerea facultătii.

Următoarele caracteristici personale sunt preferate:

  • Motivatie și energie
  • Disponibilitate și întelegere în procesul de învătare
  • Spirit de responsabilitate și o bună organizare
  • Adaptabilitate și flexibilitate în abordarea situatiilor de lucru

Principalele cerinte și competente necesare:

  • Disponibilitate de 8 ore/zi
  • Abilităti analitice puternice
  • Cunoștinte de bază operare calculator
  • Abilităti de comunicare în limba engleză, oral și scris

 

Ti-am stârnit curiozitatea? Îti mai oferim încă patru motive pentru care să alegi un internship la Azets. Începe cariera ta acum. Începe cu Azets. 

 

Azets
Azets este lider în furnizarea de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în tările nordice.
pasiune
Muncim cu dedicare și pasiune. Suntem preciși și responsabili și te așteptăm și pe tine alături de noi. În prezent, suntem 700 de angajati în Azets România.
Dezvoltare
Am creat un mediu de lucru plăcut pentru a le oferi angajatilor noștri șansa de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.
aniversare
În 2018 sărbătorim 10 ani de activitate în România. Un deceniu de succes în care ne-am dezvoltat în patru orașe: Sibiu, Alba-Iulia, Timișoara și Brașov.

Acest program de Internship s-a încheiat. Revenim cu detalii despre următorul program!

Între timp, poti consulta lista posturilor disponibile în Azets România. Dacă ești student/masterand și vrei să faci parte din echipa Azets, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail recrutare@azets.com sau la anunturile pe care le găsești la următorul link:

posturi disponibile Azets 

Vrei să faci parte din echipa Azets?

Trimite-ne CV-ul tău la adresa recrutare@azets.com sau încarcă-l direct aici.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi proceseze datele personale în scopul selectionării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existenta dreptului de a-mi retrage consimtământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsută confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.