Oportunitati pentru studenţi
 
 
 

Internship la Azets

Ești student și curios să afli ce înseamnă munca într-o companie internatională? Alege un internship plătit pe perioada verii la Azets!

 

10 internshipuri plătite în Sibiu și Alba-Iulia

  Din dorinta de a veni în sprijinul tinerilor aflati la început de carieră, Azets pune la dispozitia studentilor programe de internship, toate stagiile fiind remunerate corespunzător.

  În 2018 am oferit 5 stagii de internship la sediul nostru din Sibiu - Centru de Afaceri, strada Nicolaus Olahus, nr. 5 - și alte cinci la biroul din Alba-Iulia - Bd. Regele Ferdinand, nr. 71. 

  În 2019 revenim cu alte 10 oportunităti de job pentru tinerii ambitioși și pregătiti pentru a începe o carieră. Și de această dată, stundetii își vor petrece vacanta de vară fie la sediul din Sibiu, fie la sediul din Alba Iulia.

Dacă îti dorești să combini teoria de la facultate cu practica de la Azets, nu ezita să aplici la acest program de internship! 

Studenti

Stagiar la Azets? Un început excelent pentru cariera profesională

Dorești să îmbini cunoștintele teoretice dobândite în timpul anilor de studiu cu munca practică dintr-un departament de Contabilitate? Ai ajuns în locul potrivit. La Azets vei beneficia de o experientă profesională utilă având ocazia să te familiarizezi cu un loc de muncă în regim full-time. În plus, vei putea face parte din proiecte interesante, vei câștiga experientă și perspective profesionale și vei putea cunoaște compania din interior. Am pregătit un program de internship ce se desfășoară pe o perioadă de trei luni, cu posibilitate de prelungire. În plus, majoritatea absolventilor de programe de internship primesc oferte de angajare după absolvire, având astfel șansa să profeseze în domeniul studiat.

Cu ce ne ocupăm?

Angajatii noștri oferă servicii contabile clientilor Azets din tările nordice și din Marea Britanie: procese de mare volum, închideri lunare, validarea informatiilor captate de centrele de scanare din tările nordice și alte operatiuni zilnice legate de conturile de plăti și registrul general.

Prin programul nostru de internship te vei putea implica direct în astfel de activităti și sarcini zilnice.

Daca ești student/ă la Facultatea de Știinte Economice din Sibiu/Alba-Iulia și ești interesat/ă de un internship pe perioada verii în cadrul companiei Azets, te poti adresa departamentului nostru de Resurse Umane sau poti obtine detalii de la conducerea facultătii.

Următoarele caracteristici personale sunt preferate:

  • Motivatie și energie
  • Disponibilitate și întelegere în procesul de învătare
  • Spirit de responsabilitate și o bună organizare
  • Adaptabilitate și flexibilitate în abordarea situatiilor de lucru

Principalele cerinte și competente necesare:

  • Disponibilitate de 8 ore/zi
  • Abilităti analitice puternice
  • Cunoștinte de bază operare calculator
  • Abilităti de comunicare în limba engleză, oral și scris

 

 Perioada de aplicare pentru internship s-a încheiat. Te rugăm să verifici această pagină constant pentru a afla când va avea loc următorul program de internship în Azets. 

De asemenea, poti consulta lista posturilor disponibile în Azets România accesând următorul link:

posturi disponibile Azets 

Ti-am stârnit curiozitatea? Îti mai oferim încă patru motive pentru care să alegi un internship la Azets. Începe cariera ta acum. Începe cu Azets. 

 

Azets
Azets este lider în furnizarea de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în tările nordice.
pasiune
Muncim cu dedicare și pasiune. Suntem preciși și responsabili și te așteptăm și pe tine alături de noi. În prezent, suntem 700 de angajati în Azets România.
Dezvoltare
Am creat un mediu de lucru plăcut pentru a le oferi angajatilor noștri șansa de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.
aniversare
În 2018 sărbătorim 10 ani de activitate în România. Un deceniu de succes în care ne-am dezvoltat în patru orașe: Sibiu, Alba-Iulia, Timișoara și Brașov.

Dorești să afli mai multe despre oportunitătile de carieră din Azets?  

Sună la 0040-369-454-980 sau trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos. Specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existenta dreptului de a-mi retrage consimtământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsută confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.

Contact Azets Sibiu