Oportunitati pentru studenţi
 
 
 

Internship la Azets

Din dorința de a veni în sprijinul tinerilor aflați la început de carieră, Azets pune la dispoziția studenților programe de internship, toate stagiile fiind remunerate corespunzător.

 

 

Winter Internship!

Cum sună un început de carieră într-un mediu multicultural?

Dacă îți surâde, aplică pentru unul dintre cele 2 Internship-uri pregătite de Azets Alba Iulia! 

Află detalii despre Internship 

 

 

Studenti

Stagiar la Azets? Un început excelent pentru cariera profesională

Dorești să îmbini cunoștințele teoretice dobândite în timpul anilor de studiu cu munca practică dintr-un departament de Contabilitate? Ai ajuns în locul potrivit. La Azets vei beneficia de o experiență profesională utilă având ocazia să te familiarizezi cu un loc de muncă în regim full-time. În plus, vei putea face parte din proiecte interesante, vei câștiga experiență și perspective profesionale și vei putea cunoaște compania din interior. Am pregătit un program de internship ce se desfășoară pe o perioadă de trei luni, cu posibilitate de prelungire. În plus, majoritatea absolvenților de programe de internship primesc oferte de angajare după absolvire, având astfel șansa să profeseze în domeniul studiat.

Cu ce ne ocupăm?

Angajații noștri oferă servicii contabile clienților Azets din țările nordice și din Marea Britanie: procese de mare volum, închideri lunare, validarea informațiilor captate de centrele de scanare din țările nordice și alte operațiuni zilnice legate de conturile de plăti și registrul general.

Prin programul nostru de internship te vei putea implica direct în astfel de activități și sarcini zilnice.

Dacă ești student/ă la Facultatea de Științe Economice din Alba Iulia și ești interesat/ă de un internship pe perioada iernii în cadrul companiei Azets, te poți adresa departamentului nostru de Resurse Umane sau poți obține detalii de la conducerea facultății.

Următoarele caracteristici personale sunt preferate:

  • Motivație și energie
  • Disponibilitate și înțelegere în procesul de învățare
  • Spirit de responsabilitate și o bună organizare
  • Adaptabilitate și flexibilitate în abordarea situațiilor de lucru

Principalele cerințe și competențe necesare:

  • Disponibilitate de 4-8 ore/zi
  • Abilități analitice bune
  • Cunoștințe de bază operare calculator
  • Abilități de comunicare în limba engleză, oral și scris

 

Ți-am stârnit curiozitatea? Îți mai oferim încă patru motive pentru care să alegi un internship la Azets. Începe cariera ta acum. Începe cu Azets. 

 

Azets
Azets este lider în furnizarea de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanță în țările nordice.
pasiune
Muncim cu dedicare și pasiune. Suntem preciși și responsabili și te așteptăm și pe tine alături de noi. În prezent, suntem peste 800 de angajați în Azets România.
Dezvoltare
Am creat un mediu de lucru plăcut pentru a le oferi angajaților noștri șansa de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.
aniversare
În 2018 sărbătorim 10 ani de activitate în România. Un deceniu de succes în care ne-am dezvoltat în patru orașe: Sibiu, Alba Iulia, Timișoara și Brașov.

Dorești să afli mai multe detalii despre Internship?

Sună la 0743 107 880 sau trimite-ne un mesaj completând formularul de mai jos. Specialiștii noștri din departamentul de Resurse Umane vor reveni în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi prelucreze datele personale în scopul contactării și selectării mele pentru un loc de muncă în cadrul companiei și să păstreze datele 12 luni. Sunt conștient de existența dreptului de a-mi retrage consimțământul în orice moment. Confirm exactitatea și corectitudinea datelor furnizate. Bifând această căsuță confirm faptul că am citit și accept Politica de confidentialitate.

Contact Azets Sibiu