Oportunitati pentru studenţi

Esti interesat de un internship pe perioada verii sau dorești să îti desfășori practica în cadrul companiei Azets? 

Te așteptăm!

 
 
 

Stagii de practică și programe de internship pentru studenţi sau absolvenţi

 

 

 

 

Daca ești student/ă la Facultatea de Știinte Economice și ești interesat/ă de un internship pe perioada verii sau dorești să îti desfășori practica în cadrul companiei Azets, te rugăm să te adresezi departamentului de Resurse Umane la recrutare@azets.com sau la telefon 0369454980. De asemenea, poti obtine detalii de la conducerea Catedrei de Știinte Economice.


Căutăm studenti curioși, dedicati, curajoși și nerăbdători să-și înceapă cariera într-o companie dinamică. Îti oferim sansa de a profesa, de a învăţa și de a te acomoda într-un mediu de lucru ultramodern.


În plus, majoritatea absolventilor de programe de internship și practică primesc oferte de angajare după absolvire, având astfel șansa să profeseze în domeniul studiat.

  Alege Azets pentru că…

  • Suntem principalul furnizor de servicii de contabilitate și salarizare în regiunea nordică, cu aproape 3.000 de angajati dedicati. Poti să devii unul dintre ei!
  • Suntem dedicati și pasionati. Poti să lucrezi și tu cu plăcere!
  • Suntem ambitioși și ne dezvoltăm continuu competentele. Poti să progresezi și tu alături de noi !

Vrei să faci parte din echipa Azets?

Trimite-ne CV-ul tău la adresa recrutare@azets.com sau încarcă-l direct aici.

Da, sunt de acord ca Azets să îmi proceseze datele și să îmi trimită informatii relevante în conformitate cu politica de confidentialitate. Mă pot dezabona în orice moment.
Send message