În anul în care împlinește un deceniu de activitate în România, Azets a ajuns la cifra de 700 de salariati și continuă angajările în toate cele patru orașe din tară în care s-a extins. Azets este lider în furnizarea de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în tările nordice, divizia din România având sediul central la Sibiu și alte puncte de lucru în Alba-Iulia, Timișoara și Brașov.

Azets sărbătorește în decembrie 2018 un deceniu de activitate în România iar anul aniversar a început cum nu se poate mai bine pentru companie. Azets Insight a atins cifra de 700 de angajati, cei mai multi fiind la Sibiu, oraș în care a deschis primul birou din România.

Citește mai multe despre cei 10 ani de activitate ai companiei Azets în România!

Azets și-a extins echipa din România

Compania a început activitatea în România în 2008, la Sibiu, sub denumirea de Visma Services. La finalul anului 2016, divizia BPO a trecut de la Visma la CogitalGroup, iar după un proces complex de rebranduire a luat naștere brandul Azets. În cei 10 ani de prezentă în România, firma s-a extins în Alba-Iulia, Timișoara și Brașov, crescând într-un ritm accelerat îndeosebi în ultima perioadă. De la 200 de salariati, la finalul lui 2014, compania a ajuns la 500, doi ani mai târziu. În ultimul an, Azets a crescut cu încă 200 de angajati și își propune să se dezvolte în continuare.

„Compania a intrat pe piata din România în anul 2008 și a pornit la drum cu doar trei angajati. Am crescut foarte mult începând din 2013, când eram 32 de angajati  și am ajuns, iată, la o cifră frumoasă de 700 de angajati. Suntem o companie mare, ne-am extins în patru orașe din România și avem planuri mari privind viitorul, astfel că oferim în continuare oportunităti de angajare în toate sediile noastre. Ne implicăm cât de mult putem în proiecte comunitare, sociale, educationale și sportive”, spune Alina Burja, managing director Azets România.

În sediile din Sibiu, Alba Iulia și Brașov angajatii Azets România lucrează în domenii precum Contabilitate, Salarizare, Validare și IT, oferind servicii outsourcing clientilor din tările nordice și Marea Britanie. La Timișoara activează departamentul de Research&Development al companiei, unde lucrează ingineri software. Obiectivul companiei este de a ajunge la cifra de 1000 angajati în următorii ani.

10 ani de activitate pe piata din România

Azets sărbătorește în 2018 un deceniu de prezentă în România și va marca acest moment special printr-o campanie aniversară ce se va derula pe tot parcursul anului – #Azetsde10.

„2018 este un an de referintă pentru noi. Vom sărbători 10 ani de la intrarea pe piata din România printr-o campanie care a fost deja lansată și care se va încheia în luna decembrie, cu o gală aniversară. Sloganul nostru, #Azetsde10, anuntă că suntem o companie cu o istorie de 10 ani în România, o companie care încearcă să facă lucruri de 10 și, nu în ultimul rând, o companie care se va implica în cel putin 10 evenimente pe parcursul acestui an aniversar. Sărbătorim alături de angajati și de comunitătile în care avem sedii”, a mai spus Alina Burja, managing director Azets România.  

Brandul Azets este prezent în Norvegia, Danemarca, Finlanda, Suedia și România, având aproape 3.000 de angajati ce deservesc un portofoliu de peste 20.000 de clienti. Azets oferă o gamă largă de servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă, devenind, totodată, o prezentă internatională puternică și în domeniul tehnologiei.

About Ana-Maria Matusoiu

Marketing Specialist Azets România