Azets s-a extins în România: noi birouri la Timișoara și Brașov

Blog | Azets România | 19.12.2017

de Ana-Maria Matusoiu

Planurile de extindere în România ale companiei Azets au făcut ca, în decursul anului 2017, mai exact în lunile aprilie și septembrie, două noi puncte de lucru să fie deschise la Timișoara, respectiv Brașov. Astfel, Azets, cel mai important furnizor de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanță în țările nordice, ajunge să numere cinci birouri în patru orașe din România: Sibiu (2008), Alba Iulia (2015/2016), Timișoara și Brașov (2017).

Anul 2017 a fost unul bun pentru Azets România. Cunoscută anterior ca Visma Services, compania devenită la finele anului 2016 Azets și-a trasat clar obiectivele pe plan mediu, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

În primăvara acestui an, echipa de suport a companiei începea activitatea în Timișoara. Din iulie, Azets a închiriat un nou spațiu de aproximativ 500 de mp pătrati, echipa IT fiind mutată în clădirea modernă de birouri United Business Center 2 (UBC 2), din ansamblul mixt Openville Timișoara.

Timisoara-1024x628.jpg

 

foto: Openville Timișoara

„Ne-am relocat în clădirea UBC 2 deoarece spațiul este mult mai generos, permițând extinderea echipei, iar facilitățile oferite sunt net superioare altor locații. Fiind o echipă în creştere, sunt multe oportunități de dezvoltare în companie, intenția fiind aceea de a creşte până la 50 de angajați, în următorii ani. Avem poziții vacante pentru specialişti cu experienţă în IT, dar şi poziții auxiliare, precum resurse umane, vânzări, administrativ”, explica, la momentul respectiv, Alina Burja, Managing Director Azets România.

În Timișoara, Azets oferă în continuare oportunități și condiții de muncă excelente pentru profesioniști din domeniul IT.

Citește mai multe despre Azets Timișoara!

Un proiect important la Brașov

La o distanță de doar câteva luni, Azets lua o nouă decizie importantă în privinta extinderii în România. Luna septembrie a marcat deschiderea celui de-al cincilea birou Azets în România, proiectul de la Brașov fiind unul dintre punctele prioritare ale companiei în țară. Echipa din Brașov își desfășoară activitatea în Coresi Business Park, unul dintre cele mai importante proiecte de afaceri din centrul țării.

Echipa Azets Brașov activează la ultimul etaj al uneia dintre clădirile parcului de afaceri din Brașov. Primii angajați au început activitatea la jumătatea lunii septembrie, iar pe parcurs li s-au adăugat și alți colegi. Fiind unul dintre proiectele importante ale Azets România, obiectivul este ca în următorii doi ani numărul angajaților din Brașov să fie de peste 200.

Citește mai multe despre Azets Brașov!

Dublarea numărului de angajați în România

Planurile de extindere vor continua și pe viitor. Dacă în prezent Azets are peste 640 de angajați în România, obiectivul pentru următorii doi ani este ca numărul să treacă de 1.000.

Sediul principal al Azets România este la Sibiu, în Centrul de Afaceri, unde în prezent activează în jur de 400 de angajați, în departamentele de Contabilitate, Salarizare și Validare.

 

Citește mai multe despre Azets România!

Brasov-Azets-225x300.jpg  azets-bb-225x300.jpg

 

 

 
post author

Despre Ana-Maria Matusoiu

Marketing Specialist Azets România