Planurile de extindere în România ale companiei Azets au făcut ca, în decursul anului 2017, mai exact în lunile aprilie și septembrie, două noi puncte de lucru să fie deschise la Timișoara, respectiv Brașov. Astfel, Azets, cel mai important furnizor de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în tările nordice, ajunge să numere cinci birouri în patru orașe din România: Sibiu (2008), Alba Iulia (2015/2016), Timișoara și Brașov (2017).

Anul 2017 a fost unul bun pentru Azets România. Cunoscută anterior ca Visma Services, compania devenită la finele anului 2016 Azets și-a trasat clar obiectivele pe plan mediu, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

În primăvara acestui an, echipa de suport a companiei începea activitatea în Timișoara. Din iulie, Azets a închiriat un nou spatiu de aproximativ 500 de mp pătrati, echipa IT fiind mutată în clădirea modernă de birouri United Business Center 2 (UBC 2), din ansamblul mixt Openville Timișoara.

UBC 2 Azets

foto: Openville Timișoara

„Ne-am relocat în clădirea UBC 2 deoarece spatiul este mult mai generos, permitând extinderea echipei, iar facilitătile oferite sunt net superioare altor locatii. Fiind o echipă în creştere, sunt multe oportunităti de dezvoltare în companie, intentia fiind aceea de a creşte până la 50 de angajati, în următorii ani. Avem pozitii vacante pentru specialişti cu experienţă în IT, dar şi pozitii auxiliare, precum resurse umane, vânzări, administrativ”, explica, la momentul respectiv, Alina Burja, Managing Director Azets România.

În Timișoara, Azets oferă în continuare oportunităti și conditii de muncă excelente pentru profesioniști din domeniul IT.

Citește mai multe despre Azets Timișoara!

Un proiect important la Brașov

La o distantă de doar câteva luni, Azets lua o nouă decizie importantă în privinta extinderii în România. Luna septembrie a marcat deschiderea celui de-al cincilea birou Azets în România, proiectul de la Brașov fiind unul dintre punctele prioritare ale companiei în tară. Echipa din Brașov își desfășoară activitatea în Coresi Business Park, unul dintre cele mai importante proiecte de afaceri din centrul tării.

Echipa Azets Brașov activează la ultimul etaj al uneia dintre clădirile parcului de afaceri din Brașov. Primii angajati au început activitatea la jumătatea lunii septembrie, iar pe parcurs li s-au adăugat și alti colegi. Fiind unul dintre proiectele importante ale Azets România, obiectivul este ca în următorii doi ani numărul angajatilor din Brașov să fie de peste 200.

Citește mai multe despre Azets Brașov!

Dublarea numărului de angajati în România

Planurile de extindere vor continua și pe viitor. Dacă în prezent Azets are peste 640 de angajati în România, obiectivul pentru următorii doi ani este ca numărul să treacă de 1.000.

Sediul principal al Azets România este la Sibiu, în Centrul de Afaceri, unde în prezent activează în jur de 400 de angajati, în departamentele de Contabilitate, Salarizare și Validare.

 

Citește mai multe despre Azets România!

About Ana-Maria Matusoiu

Marketing Specialist Azets România