Alina Burja, managing director Azets România: „Dorim să dublăm numărul de angajați în următorii ani” Azets România

Blog | Azets România | 13.11.2017

de Ana-Maria Matusoiu

Prezentă pe piața din România din anul 2008, Azets a cunoscut o dezvoltare semnificativă în ultima perioadă. În prezent, compania numără peste 600 de angajați în birourile din Sibiu, Alba Iulia, Timișoara și Brașov, iar planurile de extindere nu se opresc aici, potrivit Alinei Burja, managing director Azets România, care declară că se dorește dublarea personalului în următorii ani. În ultima vreme, compania s-a implicat îndeosebi în viața socială, culturală și sportivă a orașelor în care își desfășoară activitatea, sprijinind organizarea unor evenimente precum Alba Iulia Music&Film Festival sau Alba Iulia City Race și alăturându-se, ca sponsor, echipelor de baschet și handbal din Sibiu și Cisnădie.

 

În această vară, Azets a sprijinit doi elevi sibieni să ajungă în Brazilia, la o competiție știintifică de anvergură. Ce v-a determinat să-i ajutați să-și îndeplinească visul?

Azets își dorește să se implice și în proiecte sociale, iar acesta a fost un caz care ne-a atras atenția. Alin Herțoiu și Radu Căpriță, doi elevi ambițioși și talentați ai Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, ne-au convins că visul lor merită să fie încurajat. Am aflat de ei prin intermediul campaniei „Nouă ne pasă”, inițiată de un ziar local, și i-am ajutat pentru că ne-am regăsit în acest mesaj.

 

Și tot din această vară sunteți sponsorul unei echipe de baschet și a uneia de handbal, din Sibiu și Cisnădie. De ce ați decis să sprijiniți sportul?

Da, este adevărat. Dincolo de faptul că în acest an am susținut educația și alte evenimente culturale, compania Azets a dorit să fie prezentă alături de echipele de bachet si handbal, BC CSU Sibiu, respectiv CS Măgura Cisnădie, în noul sezon competițional. Noi am decis să sprijinim performanța sportului și ambele formații ne-au demonstrat că își doresc să evolueze din ce în ce mai bine de la un sezon la altul. Sperăm la rezultate cât mai bune și vom fi meci de meci în tribune, pentru a-i sprijini atât pe băieți, la baschet, cât și pe fete, la handbal.

 

Care sunt planurile Azets pentru viitor?

În ceea ce privește planurile de viitor, se dorește o extindere a clienților transferați din țările nordice, astfel că vom începe să lucrăm și pentru clienții din Marea Britanie. În România sediul central este în Sibiu, mai avem două birouri în Alba Iulia, iar de anul acesta ne-am extins și la Timișoara și Brașov. Avem peste 600 de angajați în România și intenția noastră este de a dubla acest număr  în următorii ani.

 

Azets este cel mai important furnizor de servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanță în țările nordice, cu un portofoliu de peste 20.000 de clienți. 

 

Citește mai multe despre Azets România!

post author

Despre Ana-Maria Matusoiu

Marketing Specialist Azets România