Al patrulea an alături de BC CSU Sibiu

Blog | Proiecte Azets | 06.10.2020

de Irina Sterpu

Pentru al patrulea sezon consecutiv, compania Azets sprijină echipa de baschet de seniori a BC CSU Sibiu. Am urmărit cu drag evoluția echipei și ne mândrim că putem fi alături de jucători în acest sezon deosebit care are sloganul #eusuntCSU. 

 

"Pentru că rezultatele din ultimele sezoane ne-au bucurat foarte mult, iar meciurile devin tot mai interesante și pline de intensitate de la un an la altul, am ales să sprijinim în continuare echipa de baschet  BC CSU Sibiu. Timp de 3 ani am fost martori la reușitele echipei și ne dorim ca acest sport frumos să se dezvolte fără impedimente în comunitatea sibiană.

Este o perioadă dificilă pentru toți, dar #nucedăm. Sperăm să depășim cu bine acest moment și să revenim în tribună pentru a  susține echipa de suflet. Le dorim ca acest sezon să fie cu multe victorii și amintiri frumoase!", a declarat Alina Burja, managing director Azets.

 

#eusuntCSU #noisuntemCSU

Citește mai multe detalii despre parteneriatul Azets și BC CSU Sibiu: https://bc-csusibiu.ro/stiri/azets-al-patrulea-an-alaturi-de-bc-csu-sibiu 

 

post author

Despre Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România