Azets a alergat la Alba Iulia City Race!

Proiectele Azets

by  Ana-Maria Matusoiu

October 13, 2017

Azets a alergat la Alba Iulia City Race!

Proiectele Azets

by Ana-Maria Matusoiu

October 13, 2017

Patru curajoase și un al cincilea viteaz s-au încumetat să alerge, într-o zi târzie de septembrie, la Alba Iulia City Race, formând o frumoasă echipă alb-verde ce a reprezentat cu brio numele Azets. Cealaltă Capitală, cum mai este denumită Alba Iulia, a fost la înăltime, de la organizatori și voluntari, până la fiecare dintre alergători.

Nici ploaia mocănească ce a căzut în dimineata zilei de sâmbătă, nici vântul neprietenos nu i-au speriat pe cei 500 de alergători înscriși în competitie. Unii au ales cursa de 2,7 km, altii au fugit 10 kilometri, iar cei mai rezistenti dintre ei și-au îndemnat picioarele să străbată 21 de kilometri.

Acestea fiind spuse, sâmbătă, 23 septembrie, a fost o zi frumoasă. Azets a fost în Piata Cetătii Alba Carolina și a luat pulsul evenimentului. Copii veseli, oameni prietenoși care au oferit zâmbete și multe mâini de ajutor. Asta am găsit în Cetate!

Echipa Azets a alergat în Cealaltă Capitală, iar experienta a fost minunată! Marinela Tîrsînă, Iuliana Topia și Rareș Tiboc au alergat la Cursa Populară, Mirela Boglea la Cros, iar Ana-Maria Boca la Semimaraton. Cu totii și-au terminat cursele cu brio și s-au întors la Info Point-ul Azets cu zâmbetul pe buze, mândri de izbânzile lor.

Așteptăm cu entuziasm editia din 2018!

 

Citește și despre evenimentele sportive la care participăm în alte orașe!

 

 

About Ana-Maria Matusoiu

Marketing Specialist Azets România