Filmul, muzica și dorinta companiei Azets de a se implica activ în viata comunitătii au mers mână în mână la cea de-a cincea editie a Alba Iulia Music & Film Festival. Principalul furnizor de servicii de contabilitate și salariare din regiunile nordice, prezent pe piata din România de aproximativ 10 ani, Azets a decis să sprijine festivalul de film din Alba Iulia, care a revenit în acest an cu cea mai complexă editie de până acum. Evenimentul s-a desfășurat de vineri până duminică, în perioada 8-10 septembrie.

Programul editiei din acest an a cuprins proiectii în aer liber, reprezentatii și dansuri stradale, dar și activităti speciale pentru copii. Pelicule de referintă din industria cinematografică românească și internatională au fost proiectate în cele mai frumoase zone din Cetatea Alba Carolina, la singurul festival de film din oraș, iar publicul s-a putut bucura de ele în mod gratuit, participarea fiind liberă pentru spectatori. Conceptul festivalului, apropierea către comunitate și calitatea evenimentelor au fost motivele care au convins compania Azets să vină alături de Alba Iulia Music&Film Festival, ca sponsor principal.

„Azets este o companie în continuă dezvoltare, iar această dezvoltare nu se rezumă doar la creștea numărului de angajati, ci și la apropierea noastră de comunitate. Dorim să creștem împreună și ne bucurăm că putem fi părtașii unor astfel de evenimente, care apropie oamenii de cultură. Alba Iulia Music&Film Festival este un eveniment pe care noi îl cunoaștem bine, având două puncte de lucru și în Alba Iulia, și ne-am dorit să aducem împreună cu organizatorii  muzica și filmul  pe aceeași scenă, într-un loc minunat, așa cum este Cetatea Alba Carolina. Evenimentul a fost unul de succes iar cei prezenti la festival s-au bucurat de surprizele pregătite de noi și de organizatori”, a declarat Alina Burja, managing director Azets România.

Ca în basme!

Trei zile frumoase, cu productii cinematografice de referintă, proiectii în aer liber, reprezentatii și dansuri stradale, activităti speciale pentru copii. Asta a însemnat Alba Iulia Music&Film Festival. Iar Azets a făcut parte din această poveste și se bucură că a putut pune umărul la organizarea celei de-a V-a editii a festivalului! Am pregătit  concursuri și premii pentru spectatori, dar și cadouri pentru copiii care au participat la atelierele din cadrul Educatiff. Sâmbătă, în cea de-a doua zi a festivalului, cei mai curajosi spectatori s-au încumetat să răspundă la întrebările noastre. I-am așteptat în Piața Cetătii, cu întrebări legate de cetate, dar și de editia din acest an a festivalului. Ne-au vizitat oameni mari și oameni mici, cu totii zâmbitori și dornici să vadă ce întrebări, dar și ce premii le-am pregătit. Experienta „Azets la Alba Iulia Music&Film Festival” a continuat și duminică. În același loc – Piata Cetătii by Azets – oamenii au venit și s-au fotografiat lângă Info Point-ul Azets, fiind răsplătiti cu câte un premiu. 

Multumiri celor care s-au aventurat în această lume frumoasă a filmului și muzicii, în Cetatea Alba Carolina, timp de trei zile. Multumiri celor care ne-au vizitat și s-au bucurat de prezenta noastră la festival!

Imaginile de mai jos vă dezvăluie cum a fost atmosfera acolo. Noi am trăit-o pe pielea noastră și s-a simtit tare frumos!

      

  

 

About Ana-Maria Matusoiu

Marketing Specialist Azets România