Azets4Kids

Blog | Azets4Kids | 22.09.2020

de Irina Sterpu

Deoarece îndrăgim copiii și credem că ei reprezintă viitorul, am înființat asociația Azets4Kids. 

Este modul prin care vrem sa ne implicăm activ în comunitate, prin a da un sprijin real și tangibil unor copii care au dreptul la educație și dreptul sa viseze la o șansă mai bună. Asociația este una non-profit care are ca obiective principale: susținerea copiilor, a mediului și asigurarea unei educații mai bune.

Azets4Kids_SuraMare

Prima activitate de la înființare am desfășurat-o în primăvara acestui an la orfelinatul din Orlat, județul Sibiu, unde copiii au primit hăinuțe, încălțăminte și numeroase alte cadouri.

Luna aceasta, pe data de 16 septembrie 2020, Azets4Kids a donat 12 unități echipate cu monitor, tastatură și mouse, copiilor de la Școala Gimnazială “Andrei Șaguna” din Șura Mare, județul Sibiu, ai căror familii nu dispun de fonduri suficiente pentru aceste achiziții. 

Azets4Kids_Sura

Activitatea s-a desfășurat în aer liber, în curtea școlii, unde angajații Azets au fost întâmpinați cu zâmbete (pe sub măscuțe) și voie bună de către elevi și cadrele didactice. Cutiile au fost împărțite, iar noi sperăm că cei mici vor utiliza cu folos aceste echipamente pentru ca învățarea să fie mai ușoară, mai interesantă și pentru a-și forma abilitățile numerice și digitale necesare, mai ales în contextul actual.

Pe 17 Septembrie, Azets4Kids s-a deplasat și în comuna Loamneș, unde a donat laboratorului de informatică al Școlii Gimnaziale din satul Alămor, 10 unități. Acestea au fost pregătite și instalate cu multă grijă de către angajații noștri, la fața locului. 

Azets4Kids_Alamaor

Suntem bucuroși că am putut organiza aceste activități și că avem oportunitatea de a susține astfel copiii mai puțin privilegiați din comunitatea rurală. De asemenea, plănuim să organizăm și alte acțiuni prin intermediul asociației Azets4Kids și în lunile ce vor urma!

 

IMG-20200922-WA0042.jpg

post author

Despre Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România