Zâmbete și bucurie la „Azets 4 kids”

Blog | Azets4Kids | 30.12.2021

de Irina Sterpu

Prima activitate, de la înființarea asociației „Azets 4 Kids” a avut loc la Centru de Plasament de la Orlat, în luna martie, anul 2020. I-am îndrăgit pe copiii de acolo și de atunci se împlinesc aproape 2 ani de când îi vizităm și îi ajutăm cu ce au nevoie cel mai mult: hăinuțe, să nu le fie frig, atenție și comunicare. Ne bucurăm că, de fiecare dată, prezența noastră aduce un zâmbet pe buzele copiilor, iar aceasta ne inspiră în continuare să livrăm fericire.

Astfel, o nouă vizită a avut loc de Sfântul Nicolae. 39 de copii au primit cu entuziasm cadourile pregătite cu mare grijă pentru fiecare dintre ei.

 

IMG20211206142137.jpg

 

De asemenea, la sfârșitul lunii decembrie, am fost alături de câteva familii aflate în dificultate. Cu ajutorul colegilor, 6 familii din proximitate (Sibiu, Alba Iulia și Timișoara) au primit hăinuțe, ghetuțe, rechizite școlare, alimente și produse de igienă. Am fost surprinși de bucuria lor. Ne-au chemat în casele modeste și ne-au cântat colinde. Ne-au povestit ce fac ei și cum e la școală, totodată cum încearcă să se descurce cu orele online.

 

Azets 4 kids 2021.png

 

Ne-am întors acasă cu inimile pline de emoție, bucurie și speranța că poate un gest atât de mic ar putea schimba într-o zi un destin. A fost o experiență și o lecție de viață în același timp. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au contribuit la îndeplinirea dorințelor de Crăciun pentru acești copii și a proiectelor „Azets 4 kids”.

post author

Despre Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România