Sfârșitul verii și începutul toamnei l-am prins la Alba Iulia Music&Film Festival. Pentru al treilea an consecutiv Azets a contribuit la organizarea festivalului care a ajuns la editia a VII-a. Au fost 3 zile pline de filme, concerte, teatru, discutii cu invitati speciali, numeroase activităti, dar și momente deosebite create de Azets în cadrul festivalului: concurs cu premii, cabină foto și facepainting atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. 

Festivalul a debutat vineri, 30 august, cu activităti în patru locatii din Cetatea Alba Carolina. Invitatul special din această editie a fost Maia Morgenstern. Astfel, publicul a avut ocazia să o cunoască personal, iar actrita să povestească despre experientele sale din cariera teatrală și cinematografică. Tot în prima zi a festivalului, pasionatii de tehnologie au reușit să călătorească virtual prin zona lacului Baikal și să vadă îndeaproape scene din Primul Război Mondial. Totul a fost posibil cu VR – Cinema.

Gala de deschidere a avut loc în Piata Cetătii, acolo unde trupa italiană Moonlight Invasion a oferit un spectacol inedit de teatru, dans și arte vizuale. Seara publicul a vizionat câteva productii cinematografice, precum “ Sutienul” și “Balanta” – 2 proiectii cu dedicatie pentru actrita Maia Morgenstern, “ Jurnalul Familie-ESCU” – o proiectie specială în prezenta producătoarei Oana Muntean și “ Un om fidel”. Zilele ce au urmat au fost și ele pline de surprize: atelier de machiaj de film, atelier de chitară, concursuri de cultură generală precum Music & Film Quiz,  teatru și filme apreciate în toată lumea.

#Azetsmoments

Pe toată perioada desfășurării festivalului, Azets a fost prezent în Piata Cetătii oferind premii și bucurând copii. În prima zi a evenimentului, am pregătit un concurs cu întrebări și cadouri, iar pentru cei mici multe baloane.

Sâmbătă, în cea de-a doua zi a festivalului, concursul cu întrebări a continuat. I-am așteptat în Piata Cetătii, cu întrebări referitoare la cetate, editia din acest an a festivalului, dar și despre companie. Ne-au vizitat oameni mari și oameni mici, locuitori ai orașului, dar și turiști, cu totii zâmbitori și curioși. Alături de premiile câștigate, participantii au plecat acasă și cu o poză, ca amintire oferită pe loc la cabina foto. Azets a oferit premii și pentru câștigătorii concursului “Music & Film Quiz” din cadrul festivalului.

Experienta „Azets la Alba Iulia Music&Film Festival” a continuat și duminică. În același loc – Piata Cetătii. În ultima zi de festival am oferit o surpriză copiilor care s-au putut bucurat de serviciul de facepainting de la cortul Azets. Fluturi, omul paianjen, pisici, și multe alte desene au ales copiii, fiind încântati de micile opere de artă create pe pielea lor.

Vezi cum a fost editia din 2017 și 2018.

 

Alba Iulia Music&Film Festival 2019     Alba Iulia Music&Film Festival 2019     Alba Iulia Music&Film Festival 2019

Alba Iulia Music&Film Festival 2019       Alba Iulia Music&Film Festival 2019

Alba Iulia Music&Film Festival 2019    Alba Iulia Music&Film Festival 2019    Alba Iulia Music&Film Festival 2019

 

Foto: Alba Iulia Music & Film Festival / Irina Sterpu

 

Irina Sterpu

About Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România