Trei zile de poveste, la Alba Iulia Music&Film Festival

Blog | 24.09.2018

de Ana-Maria Matusoiu

Azets a fost alături de Alba Iulia Music&Film Festival pentru al doilea an la rând, sprijinind organizarea editiei a 6-a a evenimentului. Au fost trei zile pline de filme și concerte în Cetatea Alba Carolina și, bineînteles, numeroase activități în piața care ne-a purtat numele. De vineri până duminică, Piața Vestică by Azets a găzduit cine-concerte, dansuri, parade muzicale, dar și momentele special create de Azets pentru festivalconcursuri cu premii, fotografii oferite pe loc la cabina foto și serviciu de facepainting pentru cei mai mici festivalieri.

Festivalul a debutat vineri, 31 august, cu activități în cinci locații din Cetatea Alba Carolina. Gala de deschidere a avut loc în Piața Cetății, acolo unde artiștii companiei franceze Remue Ménage au oferit un spectacol în premieră la Alba Iulia: „Sferele” – un spectacol melange de circ, dans, muzică și teatru de păpuși.

#Azetsmoments la Alba Iulia Music&Film Festival

Piața Vestică by Azets a fost dedicată cine-concertelor, iar primul a avut loc vineri, la ora 21. Până atunci, cei care au venit în această locație din Cetate s-au putut bucura de #Azetsmoments – surprizele pregătite de noi la festival. În prima zi a evenimentului, am pregătit pentru festivalierii mari un concurs cu întrebări și premii, iar pentru cei mici multe baloane albe și verzi.

În cea de-a doua zi a festivalului, spectatorii au avut șansa să participe din nou la concurs, dar și să plece acasă cu o fotografie făcută la cabina noastră. Sute de persoane au rămas cu o amintire frumoasă de la festival, primindu-și fotografiile pe loc. Nu au lipsit baloanele, care au animat Piața Vestică, bucurând copiii de toate vârstele.

În ultima zi de festival am oferit o surpriză celor mai mici festivalieri, care s-au putut bucura de serviciul de facepainting de la cortul Azets. Fluturi, inimioare, curcubeie și fel de fel de desene au ales copiii, fiind încântați de micile opere de artă create pe pielea lor.

„Ne-am alăturat festivalului în 2017 și bineînțeles că ne-am dorit să continuăm acest parteneriat și la ediția din acest an. Este un eveniment extrem de frumos, la care ne bucurăm să fim parteneri, pentru că reușește să unească în Cetatea din Alba Iulia muzica, filmul, arta, umplând de bucurie albaiulienii și turiștii care vin la evenimente pe parcursul celor trei zile de festival. Ne bucurăm că, pe lângă sprijinirea organizării festivalului, reușim să contribuim și noi, prin diverse activităti, la crearea unei atmosfere frumoase și vesele în Cetate”, a declarat Alina Burja, Manging Director Azets România.

Azets, o companie bazată pe cunoaștere și tehnologie, cu rădăcini în regiunea nordică, se află pe piața din România de 10 ani și se implică constant în proiectele comunitătii. Pentru al doilea an la rând am fost alături de Alba Iulia Music and Film Festival, implicarea în acest eveniment făcând și ea parte din campania aniversară #Azetsde10.

 

Vezi cum a fost ediția din 2017: Azets la Alba Film Fest!

foto: Alba Iulia Music & Film Festival

/ Ana-Maria Mătușoiu

 

pt-articol-4-300x200.jpg  pt-festival-2-300x200.jpg

pt-articol-1-1-300x200.jpg  pt-articol-6-300x200.jpg

pt-articol-5-300x200.jpg  pt-articol-3-300x200.jpg

pt-articol-7-300x214.jpg

 
 
post author

Despre Ana-Maria Matusoiu

Marketing Specialist Azets România