Azets people: Radu Tudorache

Blog | 06.08.2021

de Irina Sterpu

Unii dintre noi își dau seama încă din copilărie cu ce-ar vrea să se ocupe când vor crește mari, iar alții își găsesc adevărata vocație doar pe parcursul vieții. De la pasiunea din copilărie până la un vis devenit realitate. Așa și-a construit drumul profesional Radu Tudorache, colegul nostru din Sibiu.

Despre provocări, oportunități de dezvoltare și cum e să lucrezi la Azets, ne spune mai multe Radu în rândurile de mai jos: 

Mă numesc Radu Tudorache și fac parte din echipa Azets din Decembrie 2020. Ocup funcția de Local IT Support din cadrul departamentului IT. Activitatea mea presupune buna funcționare a rețelei interne și a producției. Postul este unul foarte dinamic, iar eu fiind o fire foarte energică, tot timpul îmi place să fac ceva. Am avut nenumărate ocazii de a învăța lucruri noi din situațiile tehnice întâmpinate zi de zi. De asemenea, am învățat cum să îmi gestionez timpul pentru a fi cât mai productiv și să am rezultate pe măsură. Am pus în practică, la locul de muncă, tot ce am învățat de-a lungul carierei, atât pe parte de IT Hardware/Software, cât și pe parte de Networking.

Încă din copilărie am fost pasionat de domeniul IT/ Networking. De când am desfăcut primul calculator și am instalat primul Windows mi-am dat seama cu ce aș vrea să mă ocup când voi crește mare. Pasiunea pentru Networking a urmat la scurt timp după ce am configurat primul meu Router WIFI și de atunci m-am concentrat cât am putut de mult pe acest domeniu.

Mă bucură enorm faptul că sunt un mic doctor pentru aceste dispozitive “drăgălașe” electronice care ne fac viața mai ușoară în fiecare zi.

Mă simt norocos să lucrez în cadrul companiei Azets Insight Romania în departamentul de IT; un departament tânăr și cu idei mărețe care nu trec neobservate. ”

 

Dacă ești interesat/ă de un post în domeniul IT, accesează pagina noastră de carieră și alege postul care ți se potrivește cel mai bine!

Hai și tu în echipa IT, locul unde toți vorbim aceeași “limbă”.

post author

Despre Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România