Azets 4 Kids: Începutul unui nou an școlar

Azets4Kids | 13.09.2023

de Ana-Maria Sopa | Jeray Robert

Începutul unui nou an școlar este un moment plin de bucurie și entuziasm pentru copiii din întreaga lume. Cu toate acestea, poate aduce și stres financiar pentru unele familii. Azets 4 Kids a întins o mână de ajutor pentru a face această tranziție mai ușoară pentru două familii minunate. 

În satul Cenade, Alba Iulia, am avut privilegiul de a asista o familie cu patru fetițe talentate și motivate. Dăruirea familiei pentru educație a fost evidentă, însă povara achiziționării rechizitelor școlare pentru toți cei patru copii este una semnificativă. Azets 4 Kids a intervenit cu un cadou oferit cu căldură: rucsacuri, caiete, creioane, pixuri, seturi de pictură și multe altele. 

Azets 4 Kids_Cenade2.jpeg

 

În Sibiu, Azets 4 Kids a avut un impact semnificativ asupra vieții unei familii cu doi băieți și două fete. Pentru o familie atât de numeroasă, costul pregătirii pentru anul școlar poate fi copleșitor. Astfel, am reușit să ușurăm stresul acestei perioade furnizând rechizitele școlare esențiale, asigurându-ne că fiecare copil are instrumentele necesare pentru a începe școala. Pe lângă rechizitele de bază, ghiozdanele conțineau și câteva gustări delicioase pentru a face începutul anului școlar și mai dulce.

 

Azets 4 Kids_Sibiu.jpeg

 

Azets 4 Kids este mai mult decât o inițiativă caritabilă; este o dovadă a angajamentului de a sprijini comunitățile în care activăm și de a împuternici generațiile viitoare. Oferind acestor familii instrumentele de care au nevoie pentru o bună educație, Azets 4 Kids își propune să contribuie la un viitor mai luminos și să ajute copiii să-și atingă potențialul maxim. 

Pe măsură ce sărbătorim începutul noului an școlar, să ne amintim importanța dăruirii și impactul profund pe care îl poate avea asupra minților tinere. Împreună, putem contribui la modelarea unui viitor mai luminos pentru toți!

 

Azets 4 Kids_Sibiu (2).jpeg

post author

Despre Ana-Maria Sopa

Marketing responsible

post author

Despre Jeray Robert

Marketing responsible