„Azets 4 kids” dăruiește un Crăciun!

Azets4Kids | 05.12.2022

de Irina Sterpu

Azets 4 Kids sprijină copiii cu resursele de care au nevoie pentru a-și crea un viitor mai luminos pentru ei înșiși, unul pentru altul și pentru planeta noastră. Viitorul reprezintă copii și, prin urmare, ei sunt centrul importanței în fiecare inițiativă a asociației. 

Pornind de la această premisă, a luat naștere campania „Dăruiește un Crăciun!”, inițiativă prin care oferim lucrurile esențiale vieții de zi cu zi familiilor aflate în dificultate, dar și copiilor aflați în Centrul de Plasament din Orlat. Doar cu ajutorul colegilor noștri reușim să ajungem la familiile în viața cărora Azets 4 Kids poate avea un impact pozitiv, iar datorită succesului pe care campania a avut-o anul precedent, am decis să continuăm și anul acesta. 

De fiecare dată, indiferent cu câte daruri venim spre ei, bucuria lor este mai mare decât pot cuvintele să cuprindă. Astfel, și în acest an continuăm să fim alături de copiii din Centrul de Plasament din Orlat și numai. Cu ajutorul vostru vom reuși să sprijinim cu îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente și produse de igienă personală, familiile care au atât de mare nevoie de ele. Păstrând viu spiritul sărbătorilor, promitem să revenim curând cu noutăți privind această inițiativă!

post author

Despre Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România