„Azets 4 Kids” susține copiii refugiați din Ucraina!

Azets România | Azets4Kids | 24.03.2022

de Irina Sterpu

Nu suntem indiferenți privind situația în care se află vecinii României. Ne pasă și suntem îngrijorați de cele întâmplate, de aceea Azets a ales să susțină prin donații patru organizații caritabile care se implică direct în soluționarea crizei ucrainene: Corpul Medical Internațional (Marea Britanie), Crucea Roșie Germană, Asociația SUA pentru UNHCR (Agenția ONU pentru Refugiați) și Comitetul Regatului Unit pentru Unicef

De asemenea, la nivel local, mulți dintre colegii noștri din România s-au oferit să ajute refugiații ucraineni care își caută un adăpost în România, iar Azets România a ales să le fie alături prin intermediul asociației „Azets 4 Kids”. Am contribuit cu bunuri la punctele de colectare organizate în Sibiu și pentru familiile refugiate cazate în două pensiuni din apropierea orașului. Am ajutat cu alimente neperisabile, scutece, cărți interactive și jocuri pentru copii cu vârsta cuprinsă între 11 zile și 13 ani.  

Familiile refugiate, în special copiii, întâmpină o perioadă cu multe provocări, de aceea vom continua să fim alături de ei și să îi sprijinim atât cu bunuri, cât și suport moral.

WhatsApp Image 2022-03-11 at 18.25.47.jpeg

IMG20220316132642.jpg

 

post author

Despre Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România