top banner image
 
 
 

Descoperă oportunitătile de carieră

Ne plac angajatii care au initiativă și încredere în fortele proprii. Apreciem persoanele responsabile, devotate scopului lor, dornice să își îmbunătătească constant performantele. Te-ai regăsit în această descriere? Atunci aplică! 

 

De ce ar trebui să aplici la Azets?

  • Facem parte dintr-o companie internatională, lider în furnizarea de tehnologie, servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în tările nordice, cu aproape 3000 de angajati și un portofoliu de peste 20.000 de clienti
  • Ne caracterizează un stil de management nordic, ceea ce înseamnă că ne tratăm angajatii cu respect și ne dăm tot interesul pentru a construi relatii bazate pe încredere și loialitate
  • Ne respectăm angajatii. Știm că sunt bine pregătiti, devotati și aduc un plus de valoare companiei

Suntem de 10 ani în România și am ajuns de la 3 angajati în 2008, la peste 700 în 2018. Iar scopul nostru este să creștem în continuare! Consultă ofertele de muncă din cadrul Azets România pe pagina dedicată fiecărui oraș în care avem sedii și alătură-te și tu unei companii cu o istorie de 10 ani în România.

Locuri de muncă

 

Departament

Oraș

Toate posturile disponibile în Azets România sunt publicate pe această pagină. Poti să revii oricând pentru a verifica noutătile!  

Vei găsi oportunităti de carieră în departamentele de Contabilitate, Salarizare, Validare și R&D. Află mai multe despre serviciile pe care le oferim:

Studenti Azets

Ești student și vrei să faci primii pași către o carieră la Azets? Află mai multe despre ofertele pentru studenti și programele noastre de Internship!

informatii pentru studenti