Experiența Azets la „Liga Sibiană de Baschet”

10.11.2022

de Irina Sterpu

Partenerul nostru BC CSU Sibiu a lansat în această lună o provocare; un turneu de baschet dedicat angajaților companiilor partenere! Aflându-se la prima ediție, evenimentul organizat la Sala Transilvania a găzduit 8 echipe pasionate de acest sport. 

Din partea companiei noastre, 8 curajoși au acceptat invitația de a juca sub atenta îndrumare a jucătorilor profesioniști, astfel performând în 8 și 9 noiembrie, pe terenul de baschet. Cu emoții și entuziasm, echipa Azets a jucat împotriva echipelor IFM Prover, IFM Efector și Papa Baschet. Au fost meciuri strânse, frumoase, care au ridicat de multe ori tribuna în picioare! Lăsând spiritul competitiv deoparte, echipa noastră nu a ocupat o poziție pe podium, însă a reușit să ocupe un loc în inima spectatorilor care scandau la unison „Hai, Azets!”. Cum mărturisesc și colegii noștri în continuare, emoția pe care o ai atunci când o tribună întreagă te susține nu se compară cu emoția câștigării meciului, este mai presus de atât! 

     

  Turneu-073.jpg

 

                                                Turneu-076.jpg

 

Ștefana: „Eu mă bucur că am avut ocazia să participăm, a fost fain și sper să se mai organizeze și în viitor competiții sportive, nu neapărat doar de baschet. E ceva ce aș repeta, și da, într-adevăr, ultimul sfert din fiecare meci a fost cel mai fain!”

Alexandru: „Nu pot exprima în cuvinte ce am simțit și cât de bine m-am simțit! M-am bucurat de fiecare minut! Trebuie să fi pe teren ca să simți. Ultimele sferturi din fiecare meci, acelea au fost wow, când toată tribuna era alături de noi. O experiență unică!” 

Marius: „Per total, a fost frumos! Chiar dacă poate au fost și mici inconveniente în unele momente. Sper să mai am oportunitatea de a participa la activității de acest gen. Mi-aș dori să se organizeze turnee în viitor!”  

Cosmin: „Am întâlnit oameni frumoși și aș repeta oricând această experiență! Ultimele secunde ale celor 2 meciuri au fost ...demențiale! Apropo, mi-au rămas în minte următoarele cuvinte ale unei jucătoare din echipa adversară, fiind lângă ea în ultimele secunde ale meciului, am auzit-o exclamând <<TOATĂ SALA-I CU EI!>>. O experiență de neuitat!”

Toni: „A fost foarte tare! Deși cochetez cu baschetul și joc cât de des pot, am fost la prima mea competiție și mă bucur că am luat parte la ea. M-am distrat și mi-am aflat și nivelul sportiv, nu pot spune că sunt la nivelul mării, sunt undeva prin groapa marianelor, dar e ok. A fost fain!” 

Cristina: „Și pentru mine a fost o frumos, chiar dacă am pierdut. Știu însă că nu ne-am dat bătuți ușor. Am fost cu adevărat o echipă!” 

Cătălin: „Eu n-am mai cochetat cu baschetul până acum, dar mi-am dat toată silința și aș mai repeta experiența oricând! Chiar a fost fain!” 

Andrei: „Frumos! Nu am mai jucat baschet de ani de zile și cu ocazia aceasta s-a reaprins pofta de sport, competiție și spiritul de echipă. Aș revenii cu plăcere și la următoarele competiții.” 

                     Turneu-064.jpg

Ne bucurăm de inițiativa partenerului BC CSU Sibiu privind organizarea unei astfel de competiții, a fost o plăcere să participăm. De-abia așteptăm următoarea provocare!

post author

Despre Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România