Azets Internship, primul pas în cariera ta!

Blog | Internship | 02.10.2019

de Irina Sterpu

7 studenți plini de motivație și-au transformat vacanța de vară într-un program de practică oferit de compania noastră. Astfel, cariera pentru acești tineri ambițioși a început mai devreme decât și-ar fi imaginat fiecare dintre ei.

Pe parcursul lunilor iulie, august și septembrie, studenții au fost implicați în diverse proiecte interesante, dobândind experiență practică. Programul de Internship s-a desfășurat pe o perioadă de trei luni, cu posibilitate de prelungire, astfel că o parte dintre interni au primit oferte de angajare la finalizarea programului. În cele trei luni petrecute la Azets, tinerii spun că au învățat multe și își doresc să repete experiența, ba chiar să își dezvolte o carieră în cadrul companiei noastre pe viitor.

„Experiența mea în Azets a fost foarte frumoasă, deoarece am avut parte de un colectiv adevărat în care toată lumea se înțelege și se ajută. Mă bucur mult că am avut ocazia să particip la acest Internship, deoarece am văzut ce înseamnă să lucrezi într-o multinațională”, a declarat Patricia-Gabriela Mociar, care a participat la programul de Internship în departamentul de Salarizare, la sediul Azets din Sibiu.

 

Patricia-Mociar-2-4MB-1024x681.jpg

Află cum poți face parte și tu din departamentul de Salarizare!

„Pot spune că internshipul la Azets a fost o experiență interesantă. Mi-aș fi dorit să învăț mai mult, să dau o mână de ajutor. Am fost încântată nu doar de mediul de lucru, ci și de spiritul colegilor”, a declarat Cristina Spătăcian, care a participat la programul de Internship în departamentul de Contabilitate, la sediul Azets din Sibiu.

Cristina-Spatacean-2MB-edited-1024x810.jpg

„Pentru mine contactul cu firma Azets a fost plăcut încă de la început. Ospitalitatea, răbdarea și ajutorul echipei mele mi-au dat curaj și m-au ajutat foarte mult să mă acomodez și să învăț. Pe parcursul acestor luni am realizat că am venit cu drag la muncă și mă bucur că am avut ocazia să mă formez ca viitor contabil într-o firmă internațională. Îmi doresc să continui această experiență și pe parcursul facultății, la programul part-time”, a declarat Mirela Elena Prodea, care a participat la programul de Internship în departamentul de Contabilitate, la sediul Azets din Sibiu.

Mirela-Prodea-1-edited-02MB.png

„Această experiență a fost una benefică pentru dezvoltarea mea profesională, dar și personală. Am cunoscut oameni minunați de la care am avut multe de învățat. Astfel, în această perioadă am reușit să îmbin teoria, învățată în facultate, cu practica. Acum, la sfârșitul perioadei, a venit momentul să aleg între a rămâne și a lucra în continuare sau de a mă mulțumi doar cu aceste 3 luni de Internship. Datorită oamenilor minunați, atmosferei relaxante și cunoștințelor pe care am reușit să le capăt într-un timp atât de scurt, am ales să ramân și să mă dezvolt în continuare”, a declarat Ioana-Alexandra Voican, care a participat la programul de Internship în departamentul de Contabilitate, la sediul Azets din Sibiu.

Află cum poți face parte și tu din departamentul de Contabilitate!

Reamintim că programul de internship este un program  de practică educațional, susținut de către companie, care vine să sprijine viitorul profesional al tinerilor. 

Azets va da startul unui nou program de Internship în vara anului 2020.

post author

Despre Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România