7 studenti plini de motivatie și-au transformat vacanta de vară într-un program de practică oferit de compania noastră. Astfel, cariera pentru acești tineri ambitioși a început mai devreme decât și-ar fi imaginat fiecare dintre ei.

Pe parcursul lunilor iulie, august și septembrie, studentii au fost implicati în diverse proiecte interesante, dobândind experientă practică. Programul de Internship s-a desfășurat pe o perioadă de trei luni, cu posibilitate de prelungire, astfel că o parte dintre interni au primit oferte de angajare la finalizarea programului. În cele trei luni petrecute la Azets, tinerii spun că au învătat multe și își doresc să repete experienta, ba chiar să își dezvolte o carieră în cadrul companiei noastre pe viitor.

„Experienta mea în Azets a fost foarte frumoasă, deoarece am avut parte de un colectiv adevărat în care toată lumea se întelege și se ajută. Mă bucur mult că am avut ocazia să particip la acest Internship, deoarece am văzut ce înseamnă să lucrezi într-o multinatională”, a declarat Patricia-Gabriela Mociar, care a participat la programul de Internship în departamentul de Salarizare, la sediul Azets din Sibiu.

 

Află cum poti face parte și tu din departamentul de Salarizare!

„Pot spune că internshipul la Azets a fost o experientă interesantă. Mi-aș fi dorit să învăt mai mult, să dau o mână de ajutor. Am fost încântată nu doar de mediul de lucru, ci și de spiritul colegilor”, a declarat Cristina Spătăcian, care a participat la programul de Internship în departamentul de Contabilitate, la sediul Azets din Sibiu.

„Pentru mine contactul cu firma Azets a fost plăcut încă de la început. Ospitalitatea, răbdarea și ajutorul echipei mele mi-au dat curaj și m-au ajutat foarte mult să mă acomodez și să învăt. Pe parcursul acestor luni am realizat că am venit cu drag la muncă și mă bucur că am avut ocazia să mă formez ca viitor contabil într-o firmă internatională. Îmi doresc să continui această experientă și pe parcursul facultătii, la programul part-time”, a declarat Mirela Elena Prodea, care a participat la programul de Internship în departamentul de Contabilitate, la sediul Azets din Sibiu.

„Această experientă a fost una benefică pentru dezvoltarea mea profesională, dar și personală. Am cunoscut oameni minunati de la care am avut multe de învătat. Astfel, în această perioadă am reușit să îmbin teoria, învătată în facultate, cu practica. Acum, la sfârșitul perioadei, a venit momentul să aleg între a rămâne și a lucra în continuare sau de a mă multumi doar cu aceste 3 luni de Internship. Datorită oamenilor minunati, atmosferei relaxante și cunoștintelor pe care am reușit să le capăt într-un timp atât de scurt, am ales să ramân și să mă dezvolt în continuare”, a declarat Ioana-Alexandra Voican, care a participat la programul de Internship în departamentul de Contabilitate, la sediul Azets din Sibiu.

Află cum poti face parte și tu din departamentul de Contabilitate!

Reamintim că programul de internship este un program  de practică educational, sustinut de către companie, care vine să sprijine viitorul profesional al tinerilor. 

Azets va da startul unui nou program de Internship în vara anului 2020.

 

Irina Sterpu

About Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România