AIMFF - încă o ediție de poveste!

Blog | 30.08.2023

de Jeray Robert

Alba Iulia a prins viață din nou în calitate de gazdă a celei de-a 11-a ediții a Festivalului de Muzică și Film. AIMFF este despre trei zile de muzică și proiecții fascinante în compania pasionaților de arta și cultură. Această ediție a marcat cea de-a 11-a aniversare a festivalului și ne bucurăm să fim parte din această experiență. Suntem parteneri de 7 ani, iar această călătorie este marcată de multă implicare, dăruire și pasiune, si mai mult decât atât, este un parteneriat care rezonează profund cu valorile companiei noastre.

AIMFF Ballons.jpg

Prezența noastră din acest an a fost un amestec de bucurie și entuziasm. Pe lângă atelierele și momentele artistice din cadrul festivalului, standul nostru a fost următoarea cea mai distractivă atracție a festivalului. Atât copiii, cât și cei care sunt copii în suflet s-au bucurat să ia parte la activitățile special pregătite pentru ei. De la clasicul „Găsește obiectele” până la „Roata surprizelor”, râsetele și zâmbetele tuturor au răsunat magnetic în cetatea Alba Carolina.

Ce ar însemna o asemenea experiență fără premii? Am pregătit o serie de premii distractive care au reflectat spiritul festivalului și curajul celor care au îndrăznit să ne viziteze standul. Yoyo-uri care învârteau povești amuzante, kit-uri de plantat care promit înflorirea unei bucurii, puzzle-uri care au stârnit curiozitatea, jocuri de X și 0 din lemn care a aprins o competiție prietenoasă și ursuleții de pluș care te ajută să îți găsești cheile mult mai rapid. Premiile au fost mai mult decât niște simple obiecte, au fost expresii ale bucuriei pe care am împărtășit-o cu toții pe parcursul celor 3 zile de festival. 

AIMFF Wheel.JPG

Printre comorile festivalului s-a numărat cabina noastră foto, care a capturat momente autentice de fericire pură. Zâmbetele, îmbrățișările și râsetele au umplut cabina în timp ce participanții au profitat de șansa de a-și crea amintiri instantanee. Un memento al faptului că cele mai frumoase momente sunt cele din prezent.

AIMFF Photo Booth.JPG

Parteneriatul nostru cu AIMFF este dovada puterii unui parteneriat construit pe încredere, viziune comună și dedicație pentru a avea un impact pozitiv în comunitate. Ne bucurăm că am contribui la succesul celei de-a 11-a ediții a festivalului și privim spre viitor, așteptând cu nerăbdare următoarea ediție!

AIMFF Cupidon.jpg

post author

Despre Jeray Robert

Marketing responsible