top banner image

Azets Summer Mood Activated

Participă la campania Summer Mood Activated și ai șansa de a câștiga 2 abonamente One Day Pass la Untold (Day 2)! Consultă regulamentul oficial pentru a afla toate detaliile despre cum poți participa, condițiile de eligibilitate, modul de desfășurare a concursului și criteriile de selecție a câștigătorilor. Asigură-te că respecți toate regulile pentru a fi eligibil să câștigi!

Regulament Campanie Azets Summer Mood Activated 2024

ORGANIZATORUL CAMPANIEI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Campania „Azets Sumer Mood Activated 2024” denumita în continuare Campania este organizată si desfășurată de Azets Insight SRL, cu sediul central in Sibiu, Strada Nicolae Olahus, nr. 5, înregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub nr J32/1906/2008, avand Codul Unic de Inregistrare 24813426, denumit in continuare Organizator.

Campania se va derula in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, ai carui termeni si condiții sunt obligatorii pentru toți participanții.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand Regulamentul, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare in momentul comunicarii lor prealabile catre participant prin afisare pe site-ul www.azets.ro – în cadrul secțiunii dedicate acestei Campanii.

DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoara in perioada 5 iulie 2024 – 26 iulie 2024.

DREPTUL SI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE LA CAMPANIE

La aceasta Campanie pot participa toate persoanele fizice cu varsta peste 18 ani rezidente in Romania.

MECANISMUL CAMPANIEI

Fiecare persoană care, în perioada 5 iulie 2024 – 26 iulie 2024 va da follow (a dat follow) paginii de Instagram a Organizatorului Azets, va răspunde corect la puzzlelul săptămânal prin completarea formularului de pe pagina dedicată campaniei, va eticheta un alt cont de instagram în comentarii și va distribui postarea pe story, va fi inscris în tragerea la sorți pentru premiul 2 bilete One Day Pass (Day 2) la Untold 2024.

Înscrierea în campanie prin modalitatea prezentă anterior, reprezinta consimțământul persoanei pentru prelucrarea de catre organizator a datelor sale cu caracter personal.

În perioada 5 iulie 2024 – 26 iulie 2024, pe pagina de Instagram azetsro va fi postat săptămânal un puzzle care presupune identificarea unui anumit număr de obiecte. Participanții pot răspunde săptămânal la aceste puzzle-uri, fiecare răspuns semnificând o șansă în plus la premiu.

Fiecare participant se poate inregistra săptămânal o singura data în campanie prin metoda menționata mai sus, prin intermediul unui singur cont de Instagram. Este interzisă participarea unei persoane fizice la prezenta campanie prin utilizarea mai multor conturi diferite de Instagram.

Organizatorul nu iși asumă nicio raspundere pentru cazul în care persoana nominalizată și/sau etichetată cu ocazia postării comentariului aferent înscrierii în campanie reclamă această nominalizare/etichetare. Etichetarile se supun în totalitate termenilor și condițiilor de utilizare, precum și politicii de confidențialitate a rețelei de socializare Instagram.

Premiul va fi acordat in urma unei trageri la sorti efectuate prin intermediul platformei random.org în data de 26 iulie 2024.

Prin participare, câștigătorul își asumă obligația de a trimite organizatorului 10 fotografii și 5 videoclipuri, fiecare cu o durată minimă de 30 de secunde, în vederea desfășurării Campaniei. Organizatorul își rezervă dreptul de a edita aceste fotografii și videoclipuri după cum consideră adecvat, urmând ca acestea să fie postate pe profilul de Instagram azetsro.

Caștigatorul va fi anunțat de către Azets prin videoul cu extragerea pe Instagram despre câștigarea premiului, în termen de 2 zile lucrătoare de la data tragerii la sorți prin care acesta a fost desemnat câștigător.

Acceptarea premiului trebuie comunicată organizatorului de către câștigătorul anunțat în termen de 1 zi lucrătoare de la momentul anunțării sale. În caz contrar sau în cazul în care câștigătorul desemnat nu poate fi contactat sau nu a îndeplinit condițiile campaniei, premiul va fi invalidat și se va realiza o altă extragere.

Premiul va fi trimis pe adresa de e-mail pe care câștigătorul o comunică Organizatorului, numai după ce acesta a fost informat în prealabil și a acceptat premiul Câștigătorul va confirma primirea abonamentelor printr-un reply la mail.

Câștigătorul nu poate solicita înlocuirea premiului cu valoarea sa în bani sau cu un alt tip de premiu.

PREMIUL CAMPANIEI

Campania presupune acordarea următorului premiu: 2 bilete One Day Pass – General Acces (Day 2) la festivalul Untold, ediția 2024.

ÎNCETAREA CAMPANIEI

Prezenta Campanie va putea înceta înainte de termenul prevăzut în regulament și în cazul producerii unui eveniment de forță majoră de natura a face imposibilă desfășurarea Campaniei sau daca Organizatorul decide acest fapt, comunicând public respectiva modificare a Regulamentului. În cazul în care, în urma unor verificari ulterioare, se constată că au fost încălcate condițiile prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul își rezervă dreptul de a retrage premiul acordat.