Noi suntem Azets
 
 
 

Noi suntem Azets

Azets este un grup internațional care oferă servicii de contabilitate, taxe, audit și consultanță și care crede în oferirea unei experiențe personale, digital sau în persoană.

Cu peste 6500 de angajați dedicați, ajutăm companiile și organizațiile de toate mărimile, întreprinderile din sectoarele publice și clienții cu un capital privat să-și atingă obiectivele.


Fie sunteți un start up sau o firmă cu tradiție, eficientizăm timpul ca puteți concentra pe productivitate.

Viziune, misiune și valori:

De ce Azets? Aceasta este misiunea noastră:

Să ajutăm organizațiile de toate tipurile și dimensiunile să își atingă scopul, prin furnizarea serviciilor de audit, contabilitate, salarizare, resurse umane, fiscalitate și suport atât în formă digitală, cât și on site, economisindu-le astfel timpul prețios pentru a se putea concentra pe ceea ce este important pentru afacerea lor.

Cum vă ajută Azets? Aceasta este viziunea noastră:

A oferi servicii inteligente, eficiente și adaptate fiecărui client în parte.

Acestea sunt principiile noastre. Acestea sunt valorile noastre:

Collaborative

Mai puternici împreună. Împărtășim cunoștințe, ne ajutăm și ne încurajăm reciproc să obținem rezultate tot mai bune.

Authentic

Analizăm în permanență ce este potrivit pentru angajații noștri, clienții noștri și afacerile noastre și întotdeauna acționăm cu integritate.

Respectful

Suntem deschiși și prețuim contribuția fiecăruia, faptul că suntem diferiți și încurajăm un climat de încredere și incluziune.

Dynamic

Ne adaptăm rapid la schimbări, găsind modalități inteligente de a oferi cele mai bune rezultate și de a rămâne cu un pas înainte.

Despre Azets

  • 160+ birouri. 
  • 120,000 clienți. 
  • 6,500 angajați. 
  • Cifra de afaceri de 505 milioane GBPmapupdated.jpg

Povestea Azets

O companie nouă cu o istorie bogată.

Azets Insight SRL este o prezență bine definită pe piața serviciilor economice, și se dezvolta cu succes în România de 12 ani. În prezent brandul Azets cuprinde sub sigla sa un număr important de companii din UK și din țările scandinave.

În România, compania este prezentă în Sibiu, unde se află sediul principal, alte sedii fiind in Alba Iulia, Brașov și Timișoara. Totalizând, peste 870 de angajați care lucrează în departamentele de Validare, Contabilitate, Payroll, IT și R&D.