Noi suntem Azets
 
 
 

Noi suntem Azets

Azets este un grup internațional care oferă servicii de contabilitate, taxe, audit și consultanță și care crede în oferirea unei experiențe personale, digital sau în persoană.

 

Cu peste 6500 de angajați dedicați din cadrul rețelei noastre de birouri, ajutăm companiile și organizațiile de toate mărimile, întreprinderile din sectoarele publice și clienți cu un capital privat mare -și atingă obiectivele în business și pe plan personal.


Fie sunteți un start up sau o firmă cu tradiție, eficientizăm timpul ca puteți concentra pe productivitate.

 

 

Viziune, misiune și valori:

De ce Azets? Aceasta este misiunea noastră:

Suntem aici pentru a ajuta companiile de orice fel în atingerea obiectivelor prin soluții de contabilitate, taxe, audit și consultanță care  vor eficientiza timpul și productivitatea.

 

Cum vă ajută Azets? Aceasta este viziunea noastră:

Azets oferă servicii inteligente și personale din dorința de a eficientiza fiecare zi a clienților noștri.

Acestea sunt principiile noastre. Acestea sunt valorile noastre:

Cooperare

Mai puternici împreună. Împărtășim cunoștințele, ne ajutăm și ne întărim reciproc pentru a realiza mai multe împreună.

Autenticitate

Ne întrebăm constant care este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru business, pentru angajații și clienții noștri, purtându-ne întotdeauna cu integritate.

Respect

Suntem deschiși și apreciem contribuția tuturor, îmbrățișăm ceea ce ne face diferiți și facilităm o cultură a incluziunii și încrederii.

Dinamism

Ne adaptăm rapid la schimbări și găsim metode inteligente de a rămâne cu un pas înainte și a oferi cele mai bune rezultate.

Despre Azets

  • 160+ birouri. 
  • 120,000 clienti. 
  • 6,500 angajati. 
  • Cifra de afaceri de 505 milioane GBPmapupdated.jpg

Povestea Azets

O companie nouă cu o istorie vastă.

Azets s-a înființat în 2016 ca rezultat al uniunii dintre două companii care oferă servicii business de ultimă generație, din UK și din țările nordice.

Continuăm oferim de un timp îndelungat, servicii critice pentru susținerea clienților noștri atât din UK cât și din țările nordice.