Integritatea afacerii – Codul de Conduită Azets

 

Codul de Conduită ghidează angajatii noștri și este în concordantă cu valorile fundamentale ale companiei. 

 

Astfel, angajatii Azets vor fi tot timpul: dedicati, preciși, responsabili și cu un pas înainte.

De fapt, integritatea afacerilor constituie fundamentul modului în care ne conducem compania. Acesta este și motivul pentru care am ales să creăm un cod de conduită care să fie în conformitate cu valorile noastre fundamentale. Un lucru și mai important, codul de conduită este folosit ca un instrument important atunci când comunicăm cu clientii noștri.

Cum folosim codul de conduită

Reglementările descrise în codul de conduită sunt în concordantă cu programele de angajare și dezvoltare a angajatilor noștri. Codul de conduită este utilizat pe tot parcursul programului de instruire din cadrul organizatiei. Totodată, acesta servește ca un instrument important pentru angajatii noștri. Dacă unul dintre angajatii Azets are orice fel de îndoială cu privire la regulile și reglementările companiei, răspunsurile vor fi ușor de găsit în codul de conduită. Acest lucru ne determină să ne asigurăm că întotdeauna respectăm regulile și reglementările corporative și ne conduce spre directia corectă în relatia cu clientii noștri. 

Code of conduct

O abordare sistematică

La Azets, credem cu tărie în abordarea sistematică a integritătii afacerii. După cum sugerează și numele companiei, toti angajatii se angajează să protejeze activele și finantele Azets. Ne străduim să fim preciși ori de câte ori înregistrăm și raportăm informatii.

În același timp, rolul codului de conduită este de a se asigura că ne străduim în mod constant să identificăm aspectele care ar putea încălca standardele noastre.  

Code of conduct

Standarde de înaltă calitate

Ne străduim constant să îmbunătătim calitatea serviciilor noastre. Iar ceea ce ne preocupă în mod deosebit este să furnizăm servicii de calitate clientilor noștri. De exemplu, avem un manual de calitate corporativă și manualul nostru personal, în care oferim descrieri amănuntite ale tuturor activitătilor și pașilor pe care îi urmăm. Pentru clientii noștri, acest lucru înseamnă că vor primi doar servicii de înaltă calitate de la Azets!  

Book Azets

Vă respectăm confidentialitatea

Azets lucrează sistematic în conformitate cu reglementările adoptate pentru a vă proteja datele și confidentialitatea. Noul regulament al UE – numit GDPR (Regulamentul General pentru Protectia Datelor)  – stabilește standardul Codului nostru de Conduită în acest domeniu. Totul este descris în detaliu în declaratia noastră de confidentialitate: Privacy Statement.

 

 

Azets

Suntem convinși că o concentrare puternică asupra integritătii afacerii are un impact pozitiv pentru: compania noastră, angajatii noștri și modul în care interactionăm cu clientii și părtile implicate.