top banner image
 
 
 

Integritatea afacerii – Codul de Conduită Azets

 

Codul de Conduită ghidează angajații noștri și este în concordantă cu valorile fundamentale ale companiei. 

Integritatea afacerilor constituie fundamentul modului în care ne conducem compania. Acesta este și motivul pentru care am ales să creăm un cod de conduită care să fie în conformitate cu valorile noastre fundamentale. Un lucru și mai important, codul de conduită este folosit ca un instrument important atunci când comunicăm cu clienții noștri.

Cum folosim codul de conduită

Reglementările descrise în codul de conduită sunt în concordanță cu programele de angajare și dezvoltare a angajaților noștri. Codul de conduită este utilizat pe tot parcursul programului de instruire din cadrul organizației. Totodată, acesta servește ca un instrument important pentru angajații noștri. Dacă unul dintre angajații Azets are orice fel de îndoială cu privire la regulile și reglementările companiei, răspunsurile vor fi ușor de găsit în codul de conduită. Acest lucru ne determină să ne asigurăm că întotdeauna respectăm regulile și reglementările corporative și ne conduce spre direcția corectă în relația cu clienții noștri. 

Code of conduct

O abordare sistematică

La Azets, credem cu tărie în abordarea sistematică a integrității afacerii. După cum sugerează și numele companiei, toti angajații se angajează să protejeze activele și finanțele Azets. Ne străduim să fim preciși ori de câte ori înregistrăm și raportăm informații.

În același timp, rolul codului de conduită este de a se asigura că ne străduim în mod constant să identificăm aspectele care ar putea încălca standardele noastre.  

Code of conduct

Standarde de înaltă calitate

Ne străduim constant să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre. Iar ceea ce ne preocupă în mod deosebit este să furnizăm servicii de calitate clienților noștri. De exemplu, avem un manual de calitate corporativă și manualul nostru personal, în care oferim descrieri amănuntite ale tuturor activităților și pașilor pe care îi urmăm. Pentru clienții noștri, acest lucru înseamnă că vor primi doar servicii de înaltă calitate de la Azets!  

Book Azets

Vă respectăm confidențialitatea

Azets lucrează sistematic în conformitate cu reglementările adoptate pentru a vă proteja datele și confidențialitatea. Noul regulament al UE – numit GDPR (Regulamentul General pentru Protecția Datelor)  – stabilește standardul Codului nostru de Conduită în acest domeniu. Totul este descris în detaliu în declarația noastră de confidențialitate: Privacy Statement.

Azets

Suntem convinși că o concentrare puternică asupra integrității afacerii are un impact pozitiv pentru: compania noastră, angajații noștri și modul în care interacționăm cu clienții și părțile implicate.