Hobby-uri practicate de colegii Azets: Ana Modârjac

Blog | 01.04.2021

de Irina Sterpu

La Azets avem colegi talentați și deosebiți care dau dovadă de implicare, creativitate, perseverență nu doar la locul de muncă, dar și în timpul liber. Ne mândrim cu ei, de aceea vă propun s-o cunoașteți pe colega noastră de la Payroll din Sibiu, Ana Modârjac, și pasiunea ei pentru fotografie.

„Mă numesc Ana Modârjac, am 25 de ani și lucrez în Azets de 2 ani, iar unul de hobby-urile mele este fotografia. Mai exact fotografia de peisaj. Totul a început în școala generală când am primit primul meu aparat foto. Nu era unul performant, dar am prins atunci plăcerea de a face poze. Făceam poze la absolut orice era interesant pentru mine: copaci, munți, animale etc.

 

 

Apoi cu timpul a crescut dorința de a avea ceva mai performant, însă doar în timpul facultății am reușit să achiziționez ceva mai bun, iar mai apoi am început să mă dezvolt și din punct de vedere al echipamentului, dar și al „performanței”. Îmi place mult să călătoresc și să fac poze. De cele mai multe ori, vin cu aparatul și la locul de muncă, pentru că nu se știe ce „nor” interesant va fi pe cer sau ce voi vedea în drum spre casă.

Am început să apreciez tot mai mult țara noastră și frumusețile ei. Tot ce a creat Dumnezeu, aici la noi, în România, este minunat. Concediul meu este mereu petrecut în acest scop și mereu îmi doresc să surprind locuri frumoase și unice din România. Mai am multe de văzut și explorat. Am atașat doar câteva din pozele făcute de mine.”

Cool Grey and Brown Clean Grid Fashion Moodboard Photo Collage.png

Dacă ai și tu un astfel de hobby și vrei să-l împărtășești cu Ana, nu ezita să-i devii coleg/ă aplicând la programul nostru de Internship - Consultant Salarizare

 

 

 

 

post author

Despre Irina Sterpu

Marketing Specialist Azets România