IT Support
 
 
 

IT Support

Pentru noul birou Azets din Brașov căutăm o persoană entuziastă care să se alăture echipei noastre pe postul de IT Support.

 
 

Dacă ești pasionat/ă de lucrurile tehnice, încerci să găsești întotdeauna cele mai bune solutii și comunici ușor și fluent în limba engleză, te invităm sa citești mai multe detalii despre acest loc de muncă.  

Vei avea ca sarcină principală furnizarea de asistentă de primă linie pentru aplicatii specifice departamentului, răspunzând la apelurile telefonice și monitorizând cu promptitudine sistemele de helpdesk, abordând problemele de bază și atribuind apelurile, după caz, pe plan intern sau către terte părti. Te vei asigura că apelurile sunt înregistrate și solutiile documentate.

Vei oferi departamentului suport pentru procesele tehnice, administrative și contabile. În sarcinile de lucru intră și crearea de noi baze de date & utilizatori, stabilirea drepturilor de acces, eliminarea utilizatorilor, asistentă în testarea, implementarea, instruirea și documentarea sistemelor de proiecte departamentale și alte sarcini similare.

Va trebui să ai abilitatea de a oferi instruire la birou, dacă este cazul (vei identifica zonele în care o astfel de instruire va fi utilă) și vei colabora cu furnizorii pe probleme de software. Te vei ocupa de problemele utilizatorilor noștri și vei participa activ la întâlnirile echipei pentru a actualiza alocările de muncă și pentru a oferi sfaturi cu privire la progresele înregistrate și la îndeplinirea sarcinilor.

 

Competente profesionale

  • Bune cunoștinte de SAP B1, rapoarte Crystal, Caseware, Concur și iDocuments (o interfată web pentru interactiunea clientului cu sistemul nostru)
  • Întelegere a serverului SQL

Vei împărtăși proactiv cele mai bune practici în rândul utilizatorilor, vei încerca să dezvolti abilităti în baza de utilizatori pentru a reduce nivelul apelurilor înregistrate și pentru a te asigura că sistemele rămân simplu de utilizat atât pentru utilizatorii interni, cât și pentru utilizatorii externi. Vei căuta să îmbunătătești sistemele și procesele departamentelor, cel mai adesea, dar fără a te limita la acestea, dintr-o perspectivă a aplicatiilor IT.

Vei avea contact cu clienti din întreaga lume, inclusiv directori de departament. Unele persoane de contact vor avea cunoștinte în domeniul IT, în timp ce altele nu. Va trebui să fii încrezător atât în comunicarea scrisă, cât mai ales verbală, în special la telefon, în limba engleză,  cu personal de diferite niveluri de vechime inclusiv tertele părti cum ar fi personalul subcontractat din străinătate și firmele partenere.

Acest post necesită o interactiune semnificativă cu personalul de toate nivelurile. Candidatul pe care îl căutăm va trebui să lucreze alături de mai multi colegi, fie membri ai echipei (atât rapoarte directe, cât și indirecte) fie membri ai personalului de conducere. Va trebui să comunici cu aceste persoane și cu alti clienti, în mod regulat, informându-i despre statusul solicitărilor. Acest lucru va include asistentă în desfășurarea de workshop-uri în jurul aplicatiilor noastre. Toate lucrările finalizate vor trebui să se refere la valorile noastre și la angajamentele fată de serviciile oferite clientilor.

Vei raporta managerului de asistentă pentru aplicatii. Vei primi sprijin suplimentar de la directorii din cadrul departamentului și de la colegii din IT.

 

Beneficiile oferite de Azets

  • Conditii de muncă excelente
  • Vei lucra cu tehnologii de vârf într-un birou modern, alături de colegi profesioniști
  • Asigurare de sănătate privată
  • Pensie privată (Pilonul III)
  • Tichete de masă
  • Participare la evenimente sociale și sportive
  • Buget lunar pentru ieșiri cu echipa 
  • Teambuilding-uri și petreceri

Îti multumim pentru interesul tău!

Acest anunt nu mai este valabil pentru aplicare întrucât postul a fost ocupat. Pentru mai multe oportunităti de carieră, te rugăm să consulti lista locurilor de muncă disponibile în Azets România: 

posturi disponibile