Azets4Kids: Dăruiește un Crăciun!

Azets4Kids | 05.02.2024

de Ana-Maria Sopa | Jeray Robert

Dăruiește un Crăciun

În această lună, am avut onoarea de a fi alături de 11 familii în cadrul proiectului Dăruiește un Crăciun! Cu ajutorul colegilor noștri, am reușit să ajutăm familiile cu produse alimentare și nealimentare, pentru 43 de copii din județele Sibiu, Timiș și Alba Iulia. Ajutorul nu ține cont doar de sărbători, ci și de nevoile constante ale celor aflați în dificultate. 

Implicarea în comunitate

Vrem să adresăm un călduros "Mulțumim!" tuturor colegilor implicați în acest proiect extraordinar. Aceștia au mers personal la aceste familii acasă pentru a le oferi produsele achiziționate și au reușit să aducă o rază de speranță în aceste case. În cadrul D.U.C, am demonstrat că eforturile colective au un impact semnificativ. Le suntem profund recunoscători tuturor celor care au reușit să facă această experiență posibilă!

Azets4Kids

Ne dorim să continuăm să fim o forță a binelui și să construim împreună un viitor mai bun pentru cât mai mulți copii în cadrul proiectului Dăruiește un Crăciun.

Dacă și tu simți că poți contribui sau vrei să afli mai multe despre modurile în care poți sprijini Azets 4 Kids, nu ezita să ne contactezi.

post author

Despre Ana-Maria Sopa

Marketing responsible

post author

Despre Jeray Robert

Marketing responsible